2777
2789
عنوان

فرداشب😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2285 بازدید | 234 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برام دعا کن ازدواج موفق داشته باشم 🥰🥰ایشالله حاجت روا باشی

قربونت برممم مرسی ازدعات.خدای مهربون ویگانه یه همسرصالح وشایسته نصیبت کنه الهی

دیدم شبیه توکسی لبخندمیزند خندیدنت یادم ک آمد گریه کردم

برای شفای پسرم پارسا

😢🥺🥺🥺الهی الهی الهی پروردگار مهربون پارساجان عزیزم سالموسلامت وپایدار باشن بحق امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف سو

حاجت روا باشی دوست خوش قلبم.. اسمم سمانه منم دعا کن حامله بشم و اینبار سلامت بغلش بگیرم... خیلی دلشک ...

سمانه ی قشنگم فراموش نکن خدا پناهه دل شکسته هاس الهی الهی الهی بحرمت تمام پاکان وابرار بهشتی خدای متعال یه فرشته کوچولوازبهشت سوا کنه بهت بده اسمت تودفترم ثبته دیگه همیشه دعات میکنم

از خدا بخاه نجاتمون بده از این زندگی پرمشکل من بجز خدا دیگه امیدی ندارم ممنون دوست عزیز

قربونت برم الهی ان شاءالله خدای مهربون بحق پیامبر بزرگوار اسلام ناامیدت نکنه چشم شماتودعای هروز من هستی دیگه

نمیدونی چقدر خوشحالم کردیامیدوارم هزاران برابر این دعای خیرت و انرژی مثبتت توی زندگیت همیشه همراهت ب ...

عزیزدلمیییییی من کیم اخه الهی خدای یگانه الله مهربونمون خوشحال وشادت کنه خواهرگلم

فاطمه 

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

برای شفای پسرم مهرسام دعا کن عزیزم

مهرسام قشنگم ان شاءالله خدای مهربونمون سلامتی بهشون بده وپایدار باشن الهی .اسمشم تودفترم ثبت کردم برا دعای هروزم