2777
2789
عنوان

فرداشب😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2285 بازدید | 234 پست
مریمواسم دعا کن حاجت بگیرمبرات صلوات فرستادم

قربونت برممم الهی خیلی ممنونم.ان شاءالله پروردگارمهربونمون بهترین هدیشوبهت عطاکنه بحق کرم وبخشش بی اندازش

دیدم شبیه توکسی لبخندمیزند خندیدنت یادم ک آمد گریه کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=376637702]اسم اصلی  🌸 🌸 🌸 🌸🌸🌸🌸🌸 🌸🌸🌸🌸🌸🌸 🌸🌸🌸🌸 🌸 🌸🌸🌸 🌸 🌸🌸 ...[/QUOTE

چشممممممم مبینای قشنگم😭😭دورازجون شما دورازجون شما😔اسم ابجیم دخترقشنگ اسمونیم مبینابود

[QUOTE=376637702]اسم اصلی 🌸 🌸 🌸 🌸🌸🌸🌸🌸 🌸🌸🌸🌸🌸🌸 🌸🌸🌸🌸 🌸 🌸🌸🌸 🌸 🌸🌸 ...[/QUOTEچشم ...

عزیزمممم  دقیقا الان داشتم امضا تون میخونم 🥲

براشون فاتحه میفرستم 🥰🌸🥲💫💫💫

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
عزیزمممم دقیقا الان داشتم امضا تون میخونم 🥲براشون فاتحه میفرستم 🥰🌸🥲💫💫💫

دورسرت بگردم من مررررسی خیلی خیلی سپاسگذارم خیلی🥺🥺🥺عاشقش بودم

دورسرت بگردم من مررررسی خیلی خیلی سپاسگذارم خیلی🥺🥺🥺عاشقش بودم

قربان شماا🥰🥰💫🌹🌹🌹🌹🌹

خدا رحمتش کنه اون الان پیش خدا جاش آرومه 💫🥲

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

التماس دعای فرج

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
قربان شماا🥰🥰💫🌹🌹🌹🌹🌹خدا رحمتش کنه اون الان پیش خدا جاش آرومه 💫🥲

فدای توبشم من مرسی الهی بهشت مکان شماوخونواده محترمت