سلام ،پسرم ده ماهشه. چند روزه ب خاطر اینکه دندون در میاره ابریزش بینی داره بهش سرماخوردگی و سیتریزین میدادم. الان یهو دیدم بدنش کلا زده بیرون. ممکنه از داروها باشه؟؟ عکسشو الان میذارم
عزیزم وقتی یکی ناراحته بیشتر ب کمک و راه حل احتیاج داره تا قضاوت شدن و سرکوفت زدن. متاسفانه یکی مثل شما کنارم دارم ک همسرمه . کاریه ک شدع الان من دنبال راه حلم ن محکوم شدن.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
لباسشو کم کن یه چیز سبک تر تنش کن. من خودم حس کردم اون تنمه کهیر زدم.
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...
دختردایی من پسته خورد شکمش یهو پر کهیر شد. پسته آلرژن نیست ولی شدیدا گرمه.
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...