2777
2789
عنوان

کهیر بدن نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 67 پست
اخخخخ اره منم همین حس دارم منم 😢

قلبم گرفت😂 بگردم گرمشه خودش زده کنار پتو رو.

اون الان از داخلم گرمشه طفلک

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

باشه الان عوضش میکنم بابا 😅😅😅

دیگه تکرار نشه😄

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قلبم گرفت😂 بگردم گرمشه خودش زده کنار پتو رو.اون الان از داخلم گرمشه طفلک

اره طفلک  حس کردم گرمش با اون قرمزی بدنش الهی 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

چشم عشقم 😁😁

چه خبر از کپل خان؟ دکتر بردی؟

سلام عزیززززم . ببخش وقت نمیکردم بیام نینی سایت. ولی ب فکرت بودم. بله بردم گفتم ب دارو حساسیت نشون داده. چون اولین روز عید همه دکترا تعطیل بودن. من رفتم از دکتر داروخونه دارو گرفتم. دارو چرک خشک کن داده بودم بهش. علائم نشون داده بود. با ی پماد حل شد 

الان ی مشکل دیگه دارم 😁😁😁 پسرم دو سه روزه پشت سر هم جیغ میزنه. گریه نمیکنه ها. فقط جیغ میزنه موقع بازی موقع راه رفتن. همش جیغ میزنه. نمیدونم چرا. ولی نگرانم 

الان ی مشکل دیگه دارم 😁😁😁 پسرم دو سه روزه پشت سر هم جیغ میزنه. گریه نمیکنه ها. فقط جیغ میزنه موقع ...

هم اینکه منظورشو نمیتونه برسونه عصبی میشه هم اینکه تازه جیغشو کشف کرده چه صدایی میده. خوشش میاد.

ممکنه درد دندونم باشه...