سلام ،پسرم ده ماهشه. چند روزه ب خاطر اینکه دندون در میاره ابریزش بینی داره بهش سرماخوردگی و سیتریزین میدادم. الان یهو دیدم بدنش کلا زده بیرون. ممکنه از داروها باشه؟؟ عکسشو الان میذارم
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...
سلام عزیززززم . ببخش وقت نمیکردم بیام نینی سایت. ولی ب فکرت بودم. بله بردم گفتم ب دارو حساسیت نشون داده. چون اولین روز عید همه دکترا تعطیل بودن. من رفتم از دکتر داروخونه دارو گرفتم. دارو چرک خشک کن داده بودم بهش. علائم نشون داده بود. با ی پماد حل شد
الان ی مشکل دیگه دارم 😁😁😁 پسرم دو سه روزه پشت سر هم جیغ میزنه. گریه نمیکنه ها. فقط جیغ میزنه موقع بازی موقع راه رفتن. همش جیغ میزنه. نمیدونم چرا. ولی نگرانم
الان ی مشکل دیگه دارم 😁😁😁 پسرم دو سه روزه پشت سر هم جیغ میزنه. گریه نمیکنه ها. فقط جیغ میزنه موقع ...
هم اینکه منظورشو نمیتونه برسونه عصبی میشه هم اینکه تازه جیغشو کشف کرده چه صدایی میده. خوشش میاد.
ممکنه درد دندونم باشه...