2777
2789

بلی به درد شستن پتو و پرده. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره وقتی بخوای سبزی زیاد بخری برا قورمه و اینا لازمه 

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

اره لگن بزرگ برای سبزی شستن سفره شستن پتو و تشک شستن ملحفه و... کلا این چیزا عالیه من دوتاشو دارم 

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

الان پتو و پرده میدن خشکشوییسبزی هم سرخ شده میخرن الکی دستتو شلوغ نکن

اره میدن اما دونه ای ۱۵٠هرار تومن. وقتی میشه خودمون بشورسم چرا پول الکی بدیم بیرون. پرده رو با ماشین هم میشه شست 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

اره میدن اما دونه ای ۱۵٠هرار تومن. وقتی میشه خودمون بشورسم چرا پول الکی بدیم بیرون. پرده رو با ماشین ...

خوب پتو مسافرتی و روتختی می اندازی لباسشویی ۱۰ کیلویی میشوره چرا لگن بگیره مثل عهد بوق

خوب پتو مسافرتی و روتختی می اندازی لباسشویی ۱۰ کیلویی میشوره چرا لگن بگیره مثل عهد بوق

همه که لباسشویی۱٠ کیلویی ندارن. عشقم. و همه لباسشویی های ۱٠کیلویی هم تاب تحمل پتوی دو نفره رو ندارن