2777
2789
عنوان

اقایون این‌همه کینه عقدم از کجا میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 30 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب ب مشکل خوردی باهاش ؟تو مشکلات میفهمی چقد عقده دارن

مشکل نصف اش بود حرف حالیش نبود    اره میفهمم اگه عقده داره حرف هاش معلوم میشه اکثرا خودشون خوب تو چشم مردم ولی کسی از درون شون خبر نداره

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

دقیقا من ظاهر خوباشم دیدم ک ب وقتش کینه این

اخخخخخخ آدم میسوزه بخدا جالب همه میگن وای فلانی ببین چقدر خوبه تو قدر نمیدونی اون موقعی نمیدونی از کجا شروع کنی براش از بدیش بگی متوجه بشه  سکوت می‌کنی منطقی تره 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

چون دو رو هم هستن اکثرا

ارههههه خیلیییی اخخخخ دورو پررو بی انصاف زبونشون هرز می‌ره برات خودشون آدم خوبن بقیه بد