2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چند سالته؟عصبی هستی؟ من معمولا وقتی اعصابم به هم میریزه اینجوری میشم

ینی واسه اعصابه؟؟ تازگیا آره خیلی عصبی شدم ولی پاهام الا خیلی ساله هر چند شب یبار اینجوری میشه.. شما دکتر رفتی؟؟

۱۹ سالمه

نه ولی یکی از دلایلش اعصابه

زن داداشمم خیلی عصبی بود هر موقع کنارش می‌خوابیدم بدنش مثل تیک هر چند دقیقه یبار تکون میخورد یهو پاش‌ یه تکون میخورد ولی بیدار نمیشد کاملا خواب بود فقط مدام بدنش تکون میخورد حالا نمی‌دونم از شمام همینه یا نه تا حالا شده کسی بهت بگه تو خواب تکون میخوری؟

نه ولی یکی از دلایلش اعصابهزن داداشمم خیلی عصبی بود هر موقع کنارش می‌خوابیدم بدنش مثل تیک هر چند دقی ...

من کلا خیلی بی قرارم مثلا رو صندلی نمیتونم ۵ دقه بشینم هی باید بلند شم یا تکون بخورم توی خوابم آره پاهام میپره همزمان دردم میگیرم

من کلا خیلی بی قرارم مثلا رو صندلی نمیتونم ۵ دقه بشینم هی باید بلند شم یا تکون بخورم توی خوابم آره پ ...

عصبیه احتمال زیاد

تا حالا شده یه قسمت از عضله یا ماهیچه بدنت یهو شروع کنه تند تند زدن یا پریدن؟