sara_1375 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 3508 عنوان رفتم دستشویی خونریزی قرمز شفاف داشتم باردارم 132 بازدید | 5 پست هفته ی قبل قلبش میزد چیشد یهو؟میشه برام دعا کنین دارم میرم بیمارستان 1404/01/06 | 01:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامی_زرشکی عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 6560 نترس گلم حتما جفتت پایینه.استراحت مطلق باش.شیاف روزی دوتا استفاده کن
دخترراهنما عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 9371 ایشالا که چیزی نیست نگران نباش منم خواهرم اینجوری شد رفت دکتر آمپول زدن خوب شد الانم ۲۵ به دنیا میاد🥹 کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻
sara_1375 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 3508 ایشالا که چیزی نیست نگران نباش منم خواهرم اینجوری شد رفت دکتر آمپول زدن خوب شد الانم ۲۵ به دنیا میاد ... میشه برام دعا کنی؟دلم شکست
نفس۹۱ عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 17788 برو حتماانشالا که چیزی نیستخودمم تو بارداری خونریزی داشتم الان پسرم۶ سالشه در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀
دخترراهنما عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 9371 میشه برام دعا کنی؟دلم شکست اره عزیزم ایشالا سالم و سلامت باشه هم خودش هم مامانش🩷 کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻