2777
2789
عنوان

وزن بچه دو و نیم ساله

96 بازدید | 13 پست

خانوما پسرم دو سالشه و قبلا خیلی تپل بود اما تازگی با اینکه قد و‌وزنش تو نمودار خوبه ولی تیپش خیلی لاغر شده چرا؟ هرکی میرسه اولین حرفش از یهو لاغر شدن پسرمه دلیلش چیه ک با اینکه وزنش خوبه اصلا گوشت ب تنش نمونده تازه استخوناشم درست نیست معمولیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشتهاش خوبه ..آره داااااعم در حال کار کردنه یا حیووناشو میشوره یا ماشیناشو میچینه تو خونه کلا داعم م ...

تو این سن بیشتر قد میکشن ، وزنشون زیاد تغییر نمیکنه، برای اینکه خیالت راحت بشه میتونی چکاپ کم خونی و تیرویید و ویتامین دی براش بدی

اللهم عجل لولیک الفرج 
تو این سن بیشتر قد میکشن ، وزنشون زیاد تغییر نمیکنه، برای اینکه خیالت راحت بشه میتونی چکاپ کم خونی و ...

میترسم ازش خون بگیرن ضعف کنه ..واسه چکاب که بردیمش فقط آزمای ادرار و انگل رو‌گرفتیم ازش ک خوشبختانه مشکلی نداشت اما واسه تیرویید و‌کم خونی باید ازش خون میگرفتن جرات نکردم ببرمش

۱۵

ماشالله خوبه که 

پسر من استخون بندی درشت از هم سن و سال ها هم درشت تر، 13 کیلو عه 

دوماه دیگه 3 سالش میشه 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
میترسم ازش خون بگیرن ضعف کنه ..واسه چکاب که بردیمش فقط آزمای ادرار و انگل رو‌گرفتیم ازش ک خوشبختانه ...

نه اصلا نترس مگه چقدر میخوان بگیرن ، من سه تا بچه دارم وزنشونم بالا نیست ، برا چکاپ میبردمشون ازشون خون میگرفتن

اللهم عجل لولیک الفرج