2777
2789
عنوان

کمک😭😭

83 بازدید | 3 پست

گونه هام شدید پوست پوست شده و قرمز شده.. چیکار کنم؟الان متخصص پوستم نتونستم پیدا کنم راهی دارین بگین..اونجاهایی ک قرمز شده قشنگ یه لایه از پوستم کنده شده

اینطوری شده 

تو همون چشم خوشگل نیستی تو تاپیکه عکس چشتو گزاشتی؟ 

خوشگل خانم

کرم بزن

چو چیدن سر لاله را از بدن / خروشید ز ریشه ، هزار لاله ی زر تن..... « من آن لطافت جوانه ام که به وقت روییدن، از تن سنگ سخت تر می شود»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب چرا

علتش چیه

افتاب سوخته شده؟

من جوش میزد قرمز وملتهب بود

سفیده تخم مرغ میزاشتم خیلی خوب سرخی و سوزش و التهاب رو میگرفت

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز