2777
2789
عنوان

بیبی چک کی دقیق نشون میده

103 بازدید | 13 پست

چند روز بعد لانه گزینی نشون میده من روز موعودم لک صورتی داشتم و دیگ پریود نشدم ۸ روز گذشته 

و کاش عزیزم اگر به غم مبتلا شدی، پناهی هم داشته باشی...❤️‍🩹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آزمایش دادی عزیز؟خوش خبرباشی الهی

بله گلم متاسفانه منفی بود نمیدونم چرا اینطور شدم شمام حتما برین آزمایش مشخص بشه خودتونو اذبت نکنید😊❤️‍🩹

باخودم میگم بیخبری،خوش خبری

عزیزم اینهمه استرس بی فایدس بلخره یا مثبته با منفی اگ منفی باشه حتما صلاح نبودع این ماه بشه ایشالا ماه بعدی یا اصلا شاید مثبت بود خوش خبر بودی😍👌🏻بهم خبرشو بده 

ببخشیدا من چون میفهمم چی میکشی اینجوری میگم ۱۰ روز خودمو عذاب دادم الکی تاپیکامو ببینی حجم استرسمو میفهمی تو این ده روز 

عزیزم اینهمه استرس بی فایدس بلخره یا مثبته با منفی اگ منفی باشه حتما صلاح نبودع این ماه بشه ایشالا م ...

عزیزم تاپیکهاتو دیدم

اینو خواهرانه بهت بگم

تازمانیکه اینقدر استرس داری و به بارداری مدام فکرمیکنی،مطمئن باش بدنت اجازه ی بارداری به رحمت نمیده

دوسال مثل توبودم،هرماه سه چهارتابیبی چک میگرفتم و کلی استرس میکشیدم،دقیقا بعداز اینکه آزمایش بتام منفی میشو و مطمئن میشدم باردارنیستم،پریودمیشدم

الان دوسه ماهه فکروخیال رو ول کردم و گفتم شدشد،نشدهم لابد صلاح نبوده

توی این مدت۸ کیلو وزن کم کردم که برای تنبلی تخمدانم مفیدباشه

تاحالاهم سابقه نداشته ۲روزبیشتر از موعدم بگذره

تنها توی این دوسه ماه بودکه واقعا بیخیال بودم و تمرکزم روتوی تناسب اندام گذاشته بودم

شنبه میرم آزمایش

جوابشوبهت میگم

عزیزم تاپیکهاتو دیدماینو خواهرانه بهت بگمتازمانیکه اینقدر استرس داری و به بارداری مدام فکرمیکنی،مطمئ ...

میفهمم چی میگی خواهر دست خودم نیس حتما سعی خودمو میکنم انقد بهش فک نکنم شما راست استرس کلا سمه 

مشکل ابنجاس من هنوزم پریود نشدم نمبدونم چ مرگمع🤕💔

خواستم ب دکتر پیام بدم بعد گفتم بی فایدس بزارم بعد تعطیلتت برم معابنه بشم پاپ اسمیر منظورمه

عزیزمنم امروز رفتم تست دادم.منفی بود متاسفانه

اشکال نداره گلم فدای سرت غصه نخور ایشالا ماه بعد دامنت سبز میشه😍🫰🏻