fatemeeeee مدیر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 627 عنوان مرغ مینا | مشاهده متن کامل بحث + 1350 بازدید | 31 پست کیا مرغ مینا دارن ؟؟عکس میناهاتون رو بفرستید این جهان بیمن مباش و آن جهان بیمن مرو 1396/11/01 | 00:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatemeeeee مدیر استارتر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 627 عکسشو میخوام بفرستم نمیاد😕😕😬 این جهان بیمن مباش و آن جهان بیمن مرو
سنبل_الطیب عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 5048 عکسشو میخوام بفرستم نمیاد😕😕😬 وای بفرست.اسمش چیه بزرگترین درسِ زندگیم اینه که خودم باید قهرمانِ زندگیِ خودم باشم.💪💪💪💪💪💪💪💪
سنبل_الطیب عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 5048 واس من درو بازمیکنیم میگه کیه؟؟؟ میگه یا مهدی ادرکنی.برجمال محمد صلوات خیلی باهاله بخدا عاشقشم دنیا ... ای ژانخوشبحالتمنم خیلی دوست دارم صوهرم نمیزاره بگیرم بزرگترین درسِ زندگیم اینه که خودم باید قهرمانِ زندگیِ خودم باشم.💪💪💪💪💪💪💪💪
fatemeeeee مدیر استارتر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 627 وای بفرست. اسمش چیه اسم نذاشتم همون مینا صداش میکنم ... بخر حتما مطمئنم بخری شوهرتم دوستش داره...چون خیلی لذت داره وقتی یه حرفی رو بهش یاد میدی اونم تکرارومیکنه...مهمون میاد خونمون حرف که میزنه همه شیفتش میشن..انقدر که نازه این پرنده....اب بازی میکنه برای خودش این جهان بیمن مباش و آن جهان بیمن مرو
سنبل_الطیب عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 5048 فرداشب یه تاپیک جدید بزن و عکسشو بزار حتمابزار تو نی نی سایت معروف شه جوجه بزرگترین درسِ زندگیم اینه که خودم باید قهرمانِ زندگیِ خودم باشم.💪💪💪💪💪💪💪💪
fatemeeeee مدیر استارتر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 627 فرداشب یه تاپیک جدید بزن و عکسشو بزار حتما بزار تو نی نی سایت معروف شه جوجه اره جهانیش میکنم ...امشب هرچقدر ارسال کردم ارسال نشد...ولی فردا شب میذارم میخوام جوجوی معروفه نی نی سایت بشه این جهان بیمن مباش و آن جهان بیمن مرو
سحرخوش عضویت: 1396/07/30 تعداد پست: 3226 اره جهانیش میکنم ...امشب هرچقدر ارسال کردم ارسال نشد...ولی فردا شب میذارم میخوام جوجوی معروفه نی نی ... سلام..هنوز مرغ مینات رو داریش؟من خیلی دلم میخواد بخرم..میخوام یواشکی شوهرم پولامو جمع کنم بعد بهش بگم یکی برام بخره😁یه سوال داشتم.اینکه نمیدونم توی چه سنی بخرم؟اگه جوجه باشه نگهداریش ممکنه بلد نباشم..بزرگم که میگن دیگه حرف یاد گرفتن سخت میشه واسش چی میگی تو😤😤😤😤
نجم عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 600 سلام..هنوز مرغ مینات رو داریش؟ من خیلی دلم میخواد بخرم..میخوام یواشکی شوهرم پولامو جمع کنم بعد بهش ... سلام باید مینا رو از جوجگی بزرگ کنی اینجوری هم اهلی میشه وهم قشنگ هرچی یاد بدی میگه ومیشناستت
سحرخوش عضویت: 1396/07/30 تعداد پست: 3226 سلام باید مینا رو از جوجگی بزرگ کنی اینجوری هم اهلی میشه وهم قشنگ هرچی یاد بدی میگه ومیشناستت ممنونم گلم جوابمو دادی...اتفاقا جوجه هاش قیمتشون مناسب ترم هست..فقط باید در مورد غذا و مراقبت هاشون کمی برم مطالعه کنم😄 چی میگی تو😤😤😤😤
نجم عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 600 ممنونم گلم جوابمو دادی...اتفاقا جوجه هاش قیمتشون مناسب ترم هست..فقط باید در مورد غذا و مراقبت هاشون ... خواهش میکنم راحته دونه پارس میخورن و هرچی خودت میخوری بهش بده بخوره مراقبت خاصی نداره
سحرخوش عضویت: 1396/07/30 تعداد پست: 3226 خواهش میکنم راحته دونه پارس میخورن و هرچی خودت میخوری بهش بده بخوره مراقبت خاصی نداره یعنی به همین راحتیه😀😀...آخه من جوجه مرغ عشق داشتم از مامانش جداش میکردم که مثلا دستبش کنم ولی از من غذا نمیگرفت!تا مریض شد مرد😔برا همین از اون موقع به بعد فکر میکردم جوجه داری سخته کلا😅ولی اینی که میگی ظاهرا خیلی هم چیز پیچیده ای نیست..ان شالله که تا عید بتونم یه جوجش رو بخرم و دستیش کنم و حرف یادش بدم😍😍😍 چی میگی تو😤😤😤😤
نجم عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 600 یعنی به همین راحتیه😀😀...آخه من جوجه مرغ عشق داشتم از مامانش جداش میکردم که مثلا دستبش کنم ولی از م ... اره واقعا راحته چون ما زیاد بزرگ میکنیم میفروشیم
سحرخوش عضویت: 1396/07/30 تعداد پست: 3226 اره واقعا راحته چون ما زیاد بزرگ میکنیم میفروشیم واقعا؟؟چه پرنده ای؟مینا فقط؟بعد میصرفه هزینه بزرگ کردنش؟چه کار شیرین و دوستداشتنیی😍😍😍 چی میگی تو😤😤😤😤
نجم عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 600 واقعا؟؟چه پرنده ای؟مینا فقط؟بعد میصرفه هزینه بزرگ کردنش؟ چه کار شیرین و دوستداشتنیی😍😍😍 نه صرفا برای پول نیست همسرم خیلی دوست داره بله فقط مینا
fatemeeeee مدیر استارتر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 627 سلام..هنوز مرغ مینات رو داریش؟ من خیلی دلم میخواد بخرم..میخوام یواشکی شوهرم پولامو جمع کنم بعد بهش ... سلام عزیزم اره دارمش بهتره جوجشو بخری این جهان بیمن مباش و آن جهان بیمن مرو