2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واس من درو بازمیکنیم میگه کیه؟؟؟ میگه یا مهدی ادرکنی.برجمال محمد صلوات خیلی باهاله بخدا عاشقشم دنیا ...

ای ژان

خوشبحالت

منم خیلی دوست دارم صوهرم نمیزاره بگیرم

بزرگترین درسِ زندگیم اینه که خودم باید قهرمانِ زندگیِ خودم باشم.💪💪💪💪💪💪💪💪
وای بفرست. اسمش چیه

اسم نذاشتم همون مینا صداش میکنم ... بخر حتما مطمئنم بخری شوهرتم دوستش داره...چون خیلی لذت داره وقتی یه حرفی رو بهش یاد میدی اونم تکرارومیکنه...مهمون میاد خونمون حرف که میزنه همه شیفتش میشن..انقدر که نازه این پرنده....اب بازی میکنه برای خودش 

این جهان بی‌من مباش و آن جهان بی‌من مرو
فرداشب یه تاپیک جدید بزن و عکسشو بزار حتما بزار تو نی نی سایت معروف شه جوجه 

اره جهانیش میکنم ...امشب هرچقدر ارسال کردم ارسال نشد...ولی فردا شب میذارم میخوام جوجوی معروفه نی نی سایت بشه

اره جهانیش میکنم ...امشب هرچقدر ارسال کردم ارسال نشد...ولی فردا شب میذارم میخوام جوجوی معروفه نی نی ...

سلام..هنوز مرغ مینات رو داریش؟

من خیلی دلم میخواد بخرم..میخوام یواشکی شوهرم پولامو جمع کنم بعد بهش بگم یکی برام بخره😁

یه سوال داشتم.اینکه نمیدونم توی چه سنی بخرم؟

اگه جوجه باشه نگهداریش ممکنه بلد نباشم..بزرگم که میگن دیگه حرف یاد گرفتن سخت میشه واسش

چی میگی تو😤😤😤😤
سلام..هنوز مرغ مینات رو داریش؟ من خیلی دلم میخواد بخرم..میخوام یواشکی شوهرم پولامو جمع کنم بعد بهش ...

سلام باید مینا رو از جوجگی بزرگ کنی اینجوری هم اهلی میشه وهم قشنگ هرچی یاد بدی میگه ومیشناستت

سلام باید مینا رو از جوجگی بزرگ کنی اینجوری هم اهلی میشه وهم قشنگ هرچی یاد بدی میگه ومیشناستت

ممنونم گلم جوابمو دادی...اتفاقا جوجه هاش قیمتشون مناسب ترم هست..فقط باید در مورد غذا و مراقبت هاشون کمی برم مطالعه کنم😄

چی میگی تو😤😤😤😤
ممنونم گلم جوابمو دادی...اتفاقا جوجه هاش قیمتشون مناسب ترم هست..فقط باید در مورد غذا و مراقبت هاشون ...

خواهش میکنم راحته دونه پارس میخورن و هرچی خودت میخوری بهش بده بخوره مراقبت خاصی نداره

خواهش میکنم راحته دونه پارس میخورن و هرچی خودت میخوری بهش بده بخوره مراقبت خاصی نداره

یعنی به همین راحتیه😀😀...آخه من جوجه مرغ عشق داشتم از مامانش جداش میکردم که مثلا دستبش کنم ولی از من غذا نمیگرفت!تا مریض شد مرد😔

برا همین از اون موقع به بعد فکر میکردم جوجه داری سخته کلا😅

ولی اینی که میگی ظاهرا خیلی هم چیز پیچیده ای نیست..ان شالله که تا عید بتونم یه جوجش رو بخرم و دستیش کنم و حرف یادش بدم😍😍😍

چی میگی تو😤😤😤😤
سلام..هنوز مرغ مینات رو داریش؟ من خیلی دلم میخواد بخرم..میخوام یواشکی شوهرم پولامو جمع کنم بعد بهش ...

سلام عزیزم اره دارمش بهتره جوجشو بخری 

2790
2778
2791
2779
2792