2777
2789
عنوان

مامانم شورشو در آورده 😑😑😑

251 بازدید | 20 پست

۱۹ سالمه ۶ ماهه عقد کردم 

امروز خونه خاله ام دعوت بودیم بعد من طبق معمول لباس پوشیدم جلو موهامو فر کردم 

شال پوشیدم با شوهرم رفتیم خونه خالم 

بعد که شب برگشتیم 

مامانم گفت بار آخرت باشه وقتی طرف فامیل های من دعوتی خودتو شبیه میمون درست کنی بیای

گفتم من ازدواج کردم شوهرم هم با لباس پوشیدنم مشکلی نداره 

چرا الکی گیر میدی ؟ 

بعد گفتم لابد عروسی هم کردم رفتم سر خونه زندگیم میخوای بازم گیر بدی گفت آره من خوشم نمیاد اینجوری لباس میپوشی

ما ازدواج هم کردیم ول کن نیستن 😑😑😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بره گمشو بابا، ازش دور شو، از این آدما مخصوصا

مامانشه ها😟

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

فکر نمیکنم آسمون بیفته رو زمین اگر فقط مواقعی که به قول خود مادرت طرف فامیل های خودش دعوتی کمی رعایت کنی فقط همین آسمان ریسمان بافتن و اعصاب خوردی خودت و مادرت رو هم نداره

با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج

فکر نمیکنم آسمون بیفته رو زمین اگر فقط مواقعی که به قول خود مادرت طرف فامیل های خودش دعوتی کمی رعایت ...

آقا من ازدواج کردم اختیار من دست شوهرمه به خواهرم که مجرده گیر نمی‌ده 

به من گیر میده ؟ این منطقیه؟! 

بره گمشو بابا، ازش دور شو، از این آدما مخصوصا

به مادرت خودتم میگی برو گمشو؟

یا چون ازت میخاد کنی رعایت کنی باهاش قطع رابطه میکنی؟

واقعا نی نی سایت سرزمین کاربران عجیب هست😂

با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج

عیب نداره مامانته دیگه غریبه نیست که

اره مامانمه غریبه که نیست بهم گفته ج.ده 

مامانم بهم بگه تا خواسته بگه خراب خیلی خوبه حداقل غریبه که نگفته نه؟!

آقا من ازدواج کردم اختیار من دست شوهرمه به خواهرم که مجرده گیر نمی‌ده به من گیر میده ؟ این منطقیه؟!

منطقی نیست اما اون داره بهت میگه وقتی سمت فامیل های من دعوتی شاید از نظر من و شما منطقی نباشه اما اون حتما دلیل قانع کننده ای برای خودش داره که از نظر خودش منطقیه شما اگر کمی فقط کمی رعایت کنی جلوی اون آرامش اعصاب خودت و مادرت و میخری همین 

به مادر شما میگم گم شو. حدتا بدون

متاسفم که اینقدر بی ادب و گستاخی