2777
2789
عنوان

با مامانم چه رفتاری بکنم

811 بازدید | 54 پست

من دیگه نمی تونم مامانم چرا اینطور میکنه دیروز رفتیم خونه فامیل برگشته میگه من دخترم گذاشتم کلاس زبان عرضه نداشت یاد بگیره الان برگشته به مهمون ها میگه پسته هارو خورده سر بسته هاش رو برا شما نگه داشته میگفت چرا داری با یه دست ظرف ها رو اب میکشی بابا منم ادمم اعصاب دارم بسه 

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نباید مادر بد بچه ش رو پیش بقیه بگه. ولی حالا جدا با یه دست ظرفارو آب می کشی؟

مشکلی هس کمرم درد میکنه ادمم یه دست گذاشتم کمرم

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

نمی‌فهمم اون موقع که مامانا بچشونو تو جمع کوچیک میکنن چی تو سرشونهباهاش حرف بزن بگو حس بدی میگیرم بب ...

دیروز انقدر گفتم فقط میگفت اهم

هر بار بگو دختر شمام دیگ هر کار میکنم از شما یاد گرفتم

نمیتونم مثل خودش رفتار کنم برخلافش من دوسش دارم بهش احترام میذارم

تیپیکال مادر ایرانی :

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

تیپیکال مادر ایرانی :

همین مامانم برگشته میگه با من میگن دختر شوهر دادنی داری بعد دختر من

انگار یه رقابتی بین مادر ها هست هر کدوم بیشتر بتونه یک آدم  روانی بسازه و تو جمع بیشتر بچش تخریب کنه بهش مدال میدن 

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍a..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.....ایرانم🖤

مامان منم منو مسخره مبکنه با داداشم می‌خندن بهم

اشتباه میکنن تو هم مسخره کن بخند