سلام .توروخدا من چیکار کنم ..مادرم پاهاش واریس داره بعد مثل دیونه ها هی تو خونه میگرده بعد پیش فامیل شروع میکنه به آه و ناله و خواهرای بدجنسمم شروع میکنن بدجنسی و حرف بار من کردن که تقصییر توعه تو براش کار نمیکنی ..پیش فامیل هم منو خراب میکنن ..بخدا میدونم الان خودشون بودن کسی کاری به کارشون نداشت ..شرایط درس رو ندارم پس نگید موفق شو اینا ..فقط بگید چیکار کنم ؟😓😓
یه دوربین نصب کن خونه بگو بفرما اینم مدرک خودشون کار می کنن .
میدونم خیلی فانتزی بود همینجوری گفتم
تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم .
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
😂😂😂..کار کردناش همش الکی نیست ولی اگه کاریم نباشه شروع میکنه یه جای رو بهم می ریزه و دوباره مرتب ...
نمیدونم . ولی هر چیزی که تو دلته بهشون بگو که اقلکن هر چیزی رو نگن و بعدا بگی من مراعاتشون رو کردم یا به خودشون اجازه بدن با زندگیت بازی کنن چون از بزرگ ترن مثلا . خودشون باید بفهمن که حتی اگر بتونین هم وظیفه شما نیست . یا حداقل خودشون هم باید در هفته وقت بزارن و بیان کمک بدن . یا باید اخلاق مامانتون رو بدونن مه حتی اگر کاری هم نباشه خودشون یه جارو دوبار مرتب می کنن به هر حال غمگین نباشین این روز هاهم میگذرن
تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم .
آخه میرم هرجا برام شخصیت و غرور نذاشتن ..همش میگن این براش کار نمیکنه تقصییر اینه .خیلی خستم ..زندگی ...
میفهمم چی میگی 🤍🤍 . ولی ناراحت نباش