emellli مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 7974 عنوان رنگ موی غیرثابت 37 بازدید | 4 پست چه مارکی بهتره؟بیشتر میمونه؟مو رو هم خراب نمیکنه؟رنگ فانتزی منظورمه؟کلا یه راهنمایی درباره رنگ مو میخام من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش>>خدایا شکرت بابت هرچیزی که آفریدی🤍<< 1404/01/05 | 20:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سولاردام عضویت: 1403/02/28 تعداد پست: 963 فانتزی فقط رو دکلره جواب میدهمن بس کالر و تونیکا استفاده میکنم هر دو خوبهاکسیدان و این چیزها هم نمیخوادتو حمام مثل شامپو های دیگه بعد از شستشو میزنم ۱۰ یا ۲۰ دقیقه میمونه بهد با آب ولرم میشورمفقط خیلی غلیظه دستکش یپوش مامان ۴ تا دسته گل
emellli مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 7974 فانتزی فقط رو دکلره جواب میدهمن بس کالر و تونیکا استفاده میکنم هر دو خوبهاکسیدان و این چیزها هم نمیخ ... خیلی متشکرم بابت راهنماییتون من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش>>خدایا شکرت بابت هرچیزی که آفریدی🤍<<
emellli مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 7974 فانتزی فقط رو دکلره جواب میدهمن بس کالر و تونیکا استفاده میکنم هر دو خوبهاکسیدان و این چیزها هم نمیخ ... تونیکا همینه که شامپوعه؟اینم برای دکلره هستش؟ من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش>>خدایا شکرت بابت هرچیزی که آفریدی🤍<<
سولاردام عضویت: 1403/02/28 تعداد پست: 963 تونیکا همینه که شامپوعه؟اینم برای دکلره هستش؟ بلخ برو داروخانه یا لوازم آرایشینو اینترنت هم میتونی ببینیکلا شامپو رنگ فقط رو دکلره جواب میدهتونیکا ارزونتره و کیفیتش هم خوبه مامان ۴ تا دسته گل