2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تقصیرتو  

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بگو

ببین دوس پسرم سربازه خب از اونجا ک پادگان لود زنگ میزد بازم ناراحتم میکرد یه روز میگفت صدات مردونست اینجور چیزا 

حالا یه بارم با رفیقم لاس زده حرفای جنسی و اینا 

هی میگم پیجشو اینیستاشو که بده به من میگه نه نمیدم اگه یک ساعته بخای میدم میده میرم سیو هاشو میبینم همش فیلم های سک...سی کو..ن و اینجور چیزاس 

چند روز پیش رفتم پیشش خاستم گوشیشو نگا کنم دیدم با خاهرش حرف زده گفته عکس دخترارو بفرس نگا کنم اونم گفته تو که خوشت نیومد 

گفته بفرس دیگع 

هی بهم میگه من تپل دوس دارم منم میگم تول دوس داری برو با تپل پیدا کن حرف بزن من الانم بگم فلان دوس دارم ناراحت نمیشی ؟

الان رفته سذبازیش الان ناراحتم عذاب وجدان گرفتم که تقصیر منه؟

بره گمشهازین داغونتر سراغ نداره. دخترجان برو مساور ببین چرا جذب همچین ورقی شده. روخودت کارکن بندازش ...

خوندی نوشته هامو؟

من چه میدونستم اینجوریه 

عاشقش شدم 

میگه خاهرم اون دخترارو نشون داد منم گفتم نه نمیخام بعد اومده از تو گوشی عکساشو خاسته 

نمیدونم کدوم حرفشو باور کنم یع بار میگه دهاتی بود عکساشو خاستم برا مسخره یع بار میگع برا دوستم خاستم تا اوکی کنمش

ببین دوس پسرم سربازه خب از اونجا ک پادگان لود زنگ میزد بازم ناراحتم میکرد یه روز میگفت صدات مردونست ...

بابا ولش کن این هوله. اصلا بهت ارزش قائل نیس که

همه اش حرفای س..ک.. مریضه

چن سالشه

خدایاشکرت

بابا ولش کن این هوله. اصلا بهت ارزش قائل نیس کههمه اش حرفای س..ک.. مریضهچن سالشه

بعد میگه من فقط میگم چاق دوس دارم میگم من چاققق نیستم خببب برو با یه چاق 

تو بگو جا من بودی ناراحت نمیشدی از این حرفا؟

۲۱سالشه