2777
2789
عنوان

داداشم مسخره هیکلم میکنه 😭

169 بازدید | 10 پست

داداشم دیشب با زنش اومدن خونه مادرم کلی احترام گذاشتم برگشته میگه چرا نمیری متکا بیاری بزاری پشت زنم احترام نمیزاری انقدر میخوری ترکیدی تپل جلو زنش انقدرخجالتی کشیدم منم برگشتم گفتم کی به کی میگه تپل توخودت ترکیدی بعدش خونه غریبه نیست برید بردارین الان برگشته میگه چرا جلو زنم بهم حرف زدی اشتباه کردم بنظرتون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه 

بهش بگو باید دو طرفه باشه نمیشه که اینجوری

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

تازه تو خیلی  با ادب جوابش رو دادی من میبودم  جرواجرش میکردم خواهر 😊

از آدمایی که خودشون یهو میزارن و میرن خوشم میاد، شما فکر کن آشغال خودش بره سطل‌آشغال.🎀😉 

نه اتفاقا خوب گفتی

حرفی که زده رو جدی نگیر کلا داداشا همینجوری ن چیزی تو دلشون نیست

ولی خوب کردی گفتی برین خودتون متکا بیارین.خونه خودشونه دیگه برن بردارن چرا دستور بدن اخه

«آدم‌ها وقتی واقعاً آزاد می‌شن، که بفهمن دردشون دشمن نیست؛ راهنماست.»