2777
2789
عنوان

رسیدن به عشق

126 بازدید | 15 پست

بچه ها شده یکیو بخواین و خیلی دوسش داشته باشین ولی رسیدن بهش تو ذهنتون ناممکن باشه؟ ولی معجزه بشه و بهش برسید؟ اگه تجربه اش رو دارید بگید لطفا🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله تقریبا رسیدن بهش غیرممکنه بود اما خدا خواست ک بشه و صد البته تلاش جفتمون هم بی تاثیر نبود 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره  خداجونم خودت ساختیش از زندگیم مراقبت کنو مواظب عزیزانم باش🙏🙏🙏

کاش منم برسم اونقدر از حس ششم پرسیدم گفتن نه گریه ام میگیره

حس ششم اخه از کجا باید بدونه جواب سوالت و از قلبت بگیر اگه باور داری بهش میرسی پس میشه اگه که نه و اونو دست نیافتنی بدونی نمیشه.خدا خودش گفته بخواهید تا به شما داده شود

بله تقریبا رسیدن بهش غیرممکنه بود اما خدا خواست ک بشه و صد البته تلاش جفتمون هم بی تاثیر نبود

میشه تعریف کنید لطفا؟🙈انشاالله به حق این روزهای عزیز خوشبخت ترین باشی

خیلی طولانیه اما خلاصش اینکه من تک دختر خانواده بودم و همیشه مطیع و حرف گوش کن عاشق ک شدم چشام بغیرش کسی رو نمیدید تقریبا هفت پشت غریبه بودیم خانواده ها همدیگرو نمیشناختن اون تویه شهر دیگ۶ منم تو ی شهر دیگه ۳۵۰ کیلومتر فاصلمونه تو دانشگاه زمان مجازی باهم آشنا شدیم ۵ ماه اومد خاستگاریم تا بابام راضی شد بعدش مخالفت بعدی سر مهریه بود اون میگفت مثقال طلا بابا اینا نظرشون سکه بود با پادرمیونی مامانم صد البته زجه و گرسه خوددمممم اجازه دادن زنش شدم😍😍😍😍😍😍الانم از زندگیم خداروشکر خیلی راضیم و خوشبخترینم

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره  خداجونم خودت ساختیش از زندگیم مراقبت کنو مواظب عزیزانم باش🙏🙏🙏

بابت دعای خیرتم خیلی ممنونم ایشالا انرژی مثبتش هزاربرابر ب خودت برگرده