دیگه بجای اینکه پدر مادر بدرد بچه بخورن بچه باید بشه پدر و مادر والدینش..... من بچه ی آخرم مادرم منو تقریبا ۴۳ سالگی بدنیا اورده الان من ۳۲ سالمه و نزدیک مادرم زندگی میکنم... واقعا یوقتایی کم میارم هیچ کدومشونم نمیان کمکم انگار فقط از من توقع دارن با دوتا بچه ک خودم دارم.هههیییییی بازم شکر...
اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی
عزیزم خب گاهی نمیشه مثلا من ۳۸ سالگی ازدواج کردم شاید نشه این نسخه رو برای همه چید . شما هم یه بار همه رو جمع کن بهشون بگو مادر همتونه همتون موظف هستید اتفاقا تو دوروبر من هر کی بچه ی آخر ه خودشو کشیده کنار میگه به من چه