2777
2789
عنوان

کسی هست 4️⃣0️⃣سالگی بچه دار شده باشه❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 54 پست
نه عزیزم ،اتفاقا بچه های که تو سن بالاتر مادر بدنیا میان ضریب هوشیشیون بالاتره

عالیه پس مامانم منو ۴۰ سالگی بدنیا آورده خواستم ببینم کی مثل منه😃

کسی که داری اینو میخونی میشه لطفا یه صلوات واسه آرزو هام بفرستی؟🥺🫂(کاربری دست دو نفره)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامانم ۴۳ سالگی منو به دنیا اورد دکتر گفته بود الان وضعیت بدنت برای بچه دار شدن تو بهترین حالتههیچ م ...

عالی عزیزم ..اذیت نبودی از اینکه سن مادرت بالاست یکم؟

کسی که داری اینو میخونی میشه لطفا یه صلوات واسه آرزو هام بفرستی؟🥺🫂(کاربری دست دو نفره)

اطرافم دیدم.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

عالیه پس مامانم منو ۴۰ سالگی بدنیا آورده خواستم ببینم کی مثل منه😃

من خودم۳۹سالمه تصمیم جدی برای بچه دار شدن ندارم ،ولی اگر ۱۰درصد بخوام بچه دار بشم تصمیم دارم برای۴۲سالکی این کارو انجام بدم

دیونوسوسی در معرض نابودی

عالی گلم...فقط گله و شکایتی نداشتی از اینکه سن مادرت بالا هست یکم؟

من نه تفاوت سنی من با مادرم 22 سال هست با آخرین داداشم 43 سال تفاوت دارن . از اولش هممون خوش حال بودیم خداروشکر خیلی روحیمون عوض شد و هواش رو داریم بقیش هم خدا کریمه 

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

غیر از اینکه آدم حوصله نداره بنظرم مشکلی نباشه. من متولد ۶۳ هستم پسرم رو ۳۵ سالگی و دخترمم ۳۷ سالگی به دنیا آوردم پسرم فوق العاده باهوشه و دخترم فوق العاده اجتماعی. بنظرم اگر بچه اول باشه آدم حوصله اش بیشتره بچه های بیشتر مساوی با حوصله ی کمتر مخصوصا اگر شوهر همکاری نکنه