2777
2789
عنوان

کیا مس جن داشتن

1380 بازدید | 45 پست

دوستان من کاملا حس میکنم ببخشید ولی حتی یک شب ببخشید دخولشونو حس کردم و خیلی ترسیدم خیلی وقته میخوام اینو تاپیک بزنم ولی طفره میرم چون میترسم هم اینکه یادم بیاد هم نمیدونم چیه واقعا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دخولشون ؟منظورت چیه

هر چیز که در جستن آنی ،آنی🌱✨📚اگر برای ابد هوای دیدن تو نیفتد از سر من چه کنم ؟هجوم زخم تو را نمی کشد تن من برای کشته شدن چه کنم هزار و یک نفری به جنگ با دل من برای این همه تن چه کنم؟

حس رابطه ج..نسی میکردم و اینکه شبا میخوابم بااینکه خوابم سبکه ولی صبح بیدار میشم میبینم لباسم دراومد ...

برو بده کسی کارش خوبه مومن برات رفعش کنه.

حرز امام جواد بگیر

ایع الکرسی زیاد بخون

بعلاوه چله سوره جن

خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید خیلی نیاز دارم به دعاهاتون🙏

عزیزم چندتا سوال میپرسم لطفا جواب بده

اجتماعی هستی؟ 

رابطتت با خونوادت چطوره؟ 

وسواس داشتی تاحالا؟ 

تیرویید یا مریضی ک ربط ب هورمون بدن داشته باشه داری؟ 

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
من ولی چن بار اینجا گفتم بعضیا مسخره میکردن یا باور نمیکنن در صورتی که واقعیت داره

بله که داره سایه ب سایه با جن شدن واقعیت داره

خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید خیلی نیاز دارم به دعاهاتون🙏

من ولی چن بار اینجا گفتم بعضیا مسخره میکردن یا باور نمیکنن در صورتی که واقعیت داره

دقیقاا برای همینم نویسم مخصوصا چون کامل حس رابطه جنسی دارم حتی فیزیکی و میسوزه و درد میکنه حتی بعد از بیدار شدنم 

من الان چن ساله درگیرشم هر جا فک کنی رفتم برا دعا و اینا ولی اصلا فایده نداش 

👩‍💻