2777
2789

اسی حامله ایی 

استرس به خودت نده 

نذر شیر برای حضرت علی اصغر(ع) کن 

باردار بودی بیا بگو 

خوشحال میشم🥺🥺🥺🥺

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
اسی حامله ایی استرس به خودت نده نذر شیر برای حضرت علی اصغر(ع) کن باردار بودی بیا بگو خوشحال میشم🥺🥺 ...

فدات شم خوش قلب مهربون.آز دادم منفی بود گلم😊دعا کنیم همدیگه رو...توکل بخدا.

سونو رفتم بفهمم کیست نشده باشه.گفت کیست نداری...ضخامت اندومترم هم ۱۰ بود..تقریبا ۹ یا ۱۰ روزه پریود نشدم...چنتا فولیکول آنترال ۶میلی هم داشتم.

گفت احتمالا عوارض لتروزوله...یا استرس.

حالا سوالم اینجاست من باردار نیستم و روز ۳۸سیکلمه....روز ۱۴ دوتا فولیکول غالب ۱۷و ۱۹ بود...الان این فولیکولای آنترال از کجا درومدن...مگه هرچی هم باشه نباید جذب شه و تمام...در نهایت وارد سیکل جدید بشم از اول ری استارت؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی حامله ایی استرس به خودت نده نذر شیر برای حضرت علی اصغر(ع) کن باردار بودی بیا بگو خوشحال میشم🥺🥺 ...

نذر میکنم عزیزم.حتما...شوهرم سید هستن جدشون موسی ابن جعفر هستن...توکل بخدا.

واقعا الان سردرگم شدم این فولیکولای آنترال برا سیکل بعدی منن؟

یعنی مثلا آخرای هر سیکل فولی های جدید برا سیکل شروع نشده بعدی تولید میشن؟ 

یا از روز ۱سیکل وارد مدار تولید میشن؟؟؟

اینا یعنی بخاطر همون ی ورق لتروزول همچنان به رشدشون ادامه دادن تا الان؟؟؟ از بین نرفتن...والا روز ۱۴ دوتا بود غالب اینا نبودن

نذر میکنم عزیزم.حتما...شوهرم سید هستن جدشون موسی ابن جعفر هستن...توکل بخدا.واقعا الان سردرگم شدم این ...

به به امام موسی بن جعفر باب الحوائج هست 

انشاءالله که خیره 

گلم این اطلاعات رو باید از پزشک بپرسی

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
لطفا دعام کن...منم با دل شکستم دعا میکنم

انشاءالله گلم 

باور کن دعا میکنم 

میگم خدای دامن همه منتظرها به حرمت علی اصغر سبز کن