2777
2789
منم برعکسه ماههای دیگه بعدتخمکگذاریم پاهام یخ کرده انشالله بارداری عزیزدلم امیدت به خداباشه😍

عزیزم حواست باشه درکنار لتروزول بنظرم باید استروژن مصرف کنیم که من نکردم و خیلی خشک شدم....ضخامت رحمم میاره پایین لتروزول...و اینکه میگم چرا اصرار نکردم آمپول بده...ک خیالم راحت باشه کیست نشه..الان دغدغه ذهنی دارم دیگه....اوف...چقدر سخته

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم حواست باشه درکنار لتروزول بنظرم باید استروژن مصرف کنیم که من نکردم و خیلی خشک شدم....ضخامت رحم ...

من ۵شب استرادیول خوردم عزیزم فرداآزمایش دادی منوتک کن خوشحالی کنم

من ۵شب استرادیول خوردم عزیزم فرداآزمایش دادی منوتک کن خوشحالی کنم

چشم عزیزم.توکل بخدا...

درد کمر گرفتم شدید مثل پریودی...نمیدونم چی میشه...😢.خیلی سخته همه مراحل.خدا کمکمون کنه.بهشت کمه برامون

چشم عزیزم.توکل بخدا...درد کمر گرفتم شدید مثل پریودی...نمیدونم چی میشه...😢.خیلی سخته همه مراحل.خدا ک ...

حالاشمایه سقط داشتی مطمعنی باردارمیشی من حتی یبارم شیمیاییم نداشتم چرااسترس به خودت میدی

حالاشمایه سقط داشتی مطمعنی باردارمیشی من حتی یبارم شیمیاییم نداشتم چرااسترس به خودت میدی

من سقط نداشتم گلم.

اقدام رو ۳ ماهه شروع کردم.

جواب آزمایشم اومد منفی هست😬

پریودم چرا قطع شد...حتما بخاطر مصرف لتروزول هست...یا استرس..

آهاپس یه کابردیگه بودشایدهنوززوده یه هفتم بایدصبرکنی

ده روز گذشته...آز منفی...اومدم سونو گرافی...خداکنه کیست نشده باشه...آخه آمپول نداده بود...استروژنم مصرف نکرده بودم.خیلی بدنم خشک شد...شما آمپول دادن بهت؟ تنبلی داری؟

من تنبلی هم ندارم...فقط گفتم میخوام زود باردار شم...خودم بدنمو بهم ریختم ...

ده روز گذشته...آز منفی...اومدم سونو گرافی...خداکنه کیست نشده باشه...آخه آمپول نداده بود...استروژنم م ...

من ۳ماه کلومیفن خوردم باآمپول فایده ی نداشت الان دوماهه لترزول میخورم خودسرولی ماهه پیش سروقت پریودشدم

من ۳ماه کلومیفن خوردم باآمپول فایده ی نداشت الان دوماهه لترزول میخورم خودسرولی ماهه پیش سروقت پریودش ...

ان شاالله نتیجه بگیریم.

بمن آمپول نداده بود...روزی یدونه لتروزول...یعنی پوستم کنده شد...

من جلوتر باید اقدام میکردم نکردم...

رفتم سونو خداروشکر کیست نداشتم.

دکتر سونو گفت نرمالی بلحاظ تخمدان انقدر نترس.حالا یکی شانست اولین اقدام یچی گفته اشتباه کرده اونم سونو شکمی...

الان ۳تا فولیکول آنترال راست و ۴تا چپ داری...حدود ۶یا ۷ میل.

گفتم خوب الان پریود بشم اینا هستن؟ گفت ممکنه همینا فعال بشن و بازم فولیکول جدید بیاد تو سیکل...

ان شاالله نتیجه بگیریم.بمن آمپول نداده بود...روزی یدونه لتروزول...یعنی پوستم کنده شد...من جلوتر باید ...

گفتم چرا پریود نشدم...گفت احتمالا بخاطر تغییرات هورمونی بعلت مصرف قرص...

واقعا سطح استروژنمو آورده بود پایین.از درد خم راه میرفتم

هاله داره😍😍😍

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺