2777
2789
عنوان

خانومای اشپز بیاین

115 بازدید | 16 پست

۱۵ پیمانه برنج رو میشه روی گاز دم کرد یا روی اجاق تک شعله باید بذارم 

سوال دوم ابنکه من میخام افطاری آش و برنج و مرغ بدم بنظرتون اگه آش رو از روز قبل درست کنم که کارام کمتر بشه بد میشه ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دیشب کل فامیلم رو افطاری دادم شب قبل اش رشته رو پختم چون آب مرغ وقلم تو فریزر داشتم وهویج وپیاز داغ هارو شب قبل سرخ کردم ودلمه برگم رو هم پختم وکیک تولد خواهرم رو هم پختم وبرنج رو هم خیساندم فرداش که دیروز بود برنجم دم کردم وکشک بادمجون وحلوای کفگیر وتعیین کیو وپتزا رو هم برای خواهر زاده هام پختم ومرغ ها رو همچین پختم

من دیشب کل فامیلم رو افطاری دادم شب قبل اش رشته رو پختم چون آب مرغ وقلم تو فریزر داشتم وهویج وپیاز د ...

پس اش بد نمیشه اگه شب قبل درست کنم و موقع اذان فقط گرمش کنم اره ؟ 

من نمیخام زیاد شلوغ کنم فقط آش و برنج و مرغ و شله زرد میخام بدم با پنیر سبزی 

میگم اش و شله زرد رو شب قبل درست کنم 

صبحش مرغ درست کنم عصرم که برنج رو دم بذارم 

آش رشته بد میشه باید فقط رشته بمونه میتونی از قبل درست کنی یک ساعت آخر رشته بریزی اگه پیمانه پلوپ ...

اره اینم میشه که حبوبات رو از شب قبل بپزم بعد روز افطاری یک ساعت اخر رشته رو بریزم که اش تازه باشه

اره اینم میشه که حبوبات رو از شب قبل بپزم بعد روز افطاری یک ساعت اخر رشته رو بریزم که اش تازه باشه

اینکار بکن

حبوبات و پیاز داغت اماده کن 

فردا ۳ساعت مونده به افطار سبزی و رشته اش بریز و بپز 

اش رشته دوبار گرم بشه آب میندازه و طعمش مونده میشه تعحب میکنم میگن بد نمیشه

شله زرد هم دوبار گرم بشه بد میشه خیلی

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
پس اش بد نمیشه اگه شب قبل درست کنم و موقع اذان فقط گرمش کنم اره ؟ من نمیخام زیاد شلوغ کنم فقط آش و ب ...

خیلی هم عالی اره من شب قبل این کارها رو میکنم چون خواهرم کشک بادمجون دوست داشت براش درس کردم وتولدشم بود براش کیک شکلاتی درس کردم دلمه رو هم باید عیده بوش تو خونه بپیچه 

هویج رو چجوری درست کردی بگو لطفا

خوب باید با رنده مخصوص رنده کنی وسرخ کنی البته من ریز رنده میکنم وروغنشو کاملا میگیرم وبا روغنش پیاز داغ درس میکنم پیاز داغ رنگش زرد میشه وخوشرنگ میشه که با زرشک وکمی شکر قاطی کن وزرشک پلو رو تزیین کن البته همرا با زعفرون البته کره ی زعفرانی بخر برنجو کلا زعفرانی کن عزیزم