2777
2789
عنوان

✞ حسبی لله

| مشاهده متن کامل بحث + 1558 بازدید | 142 پست

چه خبراهستین؟

دردیاری که خلایق همه دل میشکنند به تونازم که صفایت غم دل میشکند💫                                                           من اگربرکه صفت ماندم ودریانشدم...چه کنم اسیرتقدیرموبی تقصیرم..مگزاریددگربرسرراهم تله ای..من که خودم بی تله دردام خودم زنجیرم..ازتماشای زمین ازهمه کس خسته شدم💔💔بخدا....بخدامنتظرفرصت یک تغییرم🥹🥹

خب که چی چرا مسخرش میکنین

هیس

ما دنبال سوژه ایم نزاز توعم بش اضاف کنیم

بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام ممنون بانو

داش راحت حرف بزن خودمونیه

فش میخوای بد ب دل نمیگیرن جنبشون بالاس

بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀

چیشده داستان چیه؟

دردیاری که خلایق همه دل میشکنند به تونازم که صفایت غم دل میشکند💫                                                           من اگربرکه صفت ماندم ودریانشدم...چه کنم اسیرتقدیرموبی تقصیرم..مگزاریددگربرسرراهم تله ای..من که خودم بی تله دردام خودم زنجیرم..ازتماشای زمین ازهمه کس خسته شدم💔💔بخدا....بخدامنتظرفرصت یک تغییرم🥹🥹

چیشده داستان چیه؟

داش برو گوگل بنویس ثمین قاسم پور

20 روزه همون سوژمونه

عکس الانشم هس

برو تو تاپیکا و پستاشم بخون خداس

برا سگش فاتحه بخون😂😔

چشم حتما

ببین دم صبی چه کارم کردین که باید برا صگ فاتحه بخونم؟😂

الان صبه؟😐صب بخیر!😐😂

به من چه من هر وقت پا میشم باید صب باشه 😂

ولی متاسفانه باید بگم ک نیس😂پ موقعی ک من پا میشم کیه؟؟شبه؟؟😂😂

هق اشک بغض گریههه😂

خب خب تو فوقش 6 پا میشی اونم صبه

علم من میگه ک 6 صب تا 3 ظهر     صبه  😂