2777
2789

لطفا میشه از راهکاراتون بگین اگه تاعید ۵کیلوشو کم کنم راضیم اصلا ادم شیکمویی نیستم میتونم توعید رژیممو داشته باشم،فقط اضافه وزن مال بعرداریمه بچمم ۱۷ماهشه

من تو5ماه 5/5کم کردم باروزی یکساعت پیاده روی فقط دوماه اول 4کیلوسه ماه بعدی 1/5کیلو

البته بیشترم میشداگه بیشترپیاده روی میکردم ولی خوب دیگه نمیتونستم 

شیرینجات مربابرنج روهم کم کردم نه کع نخورم ولی کم کردم 

وخدایی که بشدت کافیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله چهارده کیلو طی هفت ماه کم کردمم...حذف شام  سنگین .‌‌البته بیشتر شبا هیچی نمیخوردم‌.و  حذف تنقلات و شیرینی .‌.‌از صبح تا ساغت چهار البته مجاز بودم هرچی دلم خاست بخورم....پیا

خدایا میشه دخترم حرف بزنه...نمیدونی...وقتی میبرمش پارک همه بچه ها ماماناشونو صدا میزنن چقد دلم میگیره...نمیدونی چقد دلم میخاد ببرمش خیابون هی بگه اینو میخام اونو میخام...دیگه نمیگم چرا من٬چرا بچه من٬فقط میگم خواااهش میکنم التماس میکنم ..دخترم حرف بزنه .....پی نوشت:دو سالشه.

عزیزم من با پیاده روی یه روز در میان و کالری شماری نزدیک پانزده کیلو کم کردم البته خیلی شکمو بودم زیاد رعایتم نمیتونستم بکنم، ولی کالری شماریم خیلی دقیق بود با ترازوی دیجیتالی هر غذایی که درست میکردم کالری تک تک موادشو حساب مکردم که دقیقا رعایت شده باشه

.   

١٠ سال پيش من ٢٥ كيلو در عرض يك سال و با كلريشماري كم كردم. مادر زادي از بچگي چاق بودم.الان كه زايمان كردم فقط ٣ كيلو اضافه وزن دارم ولي ديگ كم نمي شهههههه

نيازارم ز خود هرگز دلي را كه مي ترسم در آن جاي تو باشد
١٠ سال پيش من ٢٥ كيلو در عرض يك سال و با كلريشماري كم كردم. مادر زادي از بچگي چاق بودم.الان كه زايما ...

بدون ورزش کم کردی؟

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

من تو چهار ماه 8 کیلو کم کردم. با کالری شماری و سالم خوری و پیاده روی و حلقه. سایزم از 40 شد 36 البته تغییر سایزم شش ماه طول کشید و اون موقع ورزشهای بدنسازی هم تو خونه انجام میدادم

اره عزيزم. خيلي ورزش مي كردم ولي بينتيجه بود.تا اينكه تصميم گرفتم جلو دهنمو بگيرم😄😄

منم تازه شروع کردم..خوب رعایت میکنم منتها نه وقت ورزش ندارم نه حوصلشو..خوب لاغر شدی فقط با رژبم؟پوستت شل نشد؟

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
منم تازه شروع کردم..خوب رعایت میکنم منتها نه وقت ورزش ندارم نه حوصلشو..خوب لاغر شدی فقط با رژبم؟پوست ...

مهم اينه كه فقط جلو دهنت رو بگيري.پوستم اول شل شد بعد به مرور رمان درست شد

نيازارم ز خود هرگز دلي را كه مي ترسم در آن جاي تو باشد