2777
2789
عنوان

دعوا شد ببینین حق با کیه

287 بازدید | 13 پست

ما سه تا دوستیم اکیپیم

با یکیشون بیشتر سمیمیم

اسمشو میزارم خیار😂

باهاش هفت ساله دوستم

ولی با اون یکیشون یک ساله اسمشو میزارم اناناس😂

بعد اناناس عیدو رفته شمال

منو خیار هم گفتیم خیلی وقته همو ندیدیم بریم کافه

دیشب رفتیم کافه بدون اناناس

بعد صبح بهم زنگ زد گفتم بهش ناجرارو اهرشم گفتم حالا بیای ایشالا سه تایی دوباره باهم میریم

برگشت گفت نه دیگه خودتون برید خوش بگذره

الانم هر چقدر هم من هم اون میگیریمش قطع میکنه

واقعا این بچه بازیا چیه

به نظرتون حق با کیه

از یه جایی باید قبول کنی  که بعَی آدما فقط تو //قلبت// می‌مونن. نه تو زندگیت!:)🫠❤️‍🩹 

با شما. بهش بگید هوا خوب بود رفتیم و به یادت بودیم 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صمیمی

حق با شماس 

میگفتی توام باید مارو می‌بردی شمال نبردی بلاکش کن

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

گوچولووووها

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
صمیمیحق با شماس میگفتی توام باید مارو می‌بردی شمال نبردی بلاکش کن

والا.مرسی

از یه جایی باید قبول کنی  که بعَی آدما فقط تو //قلبت// می‌مونن. نه تو زندگیت!:)🫠❤️‍🩹 

متوجه نشدم؟

هیچی واقعا رفتارش خنده دار بود. شمام چه بیکارین هی زنگش می‌زنین...این رفتارهای غیر منطقی خنده داره

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

هیچی واقعا رفتارش خنده دار بود. شمام چه بیکارین هی زنگش می‌زنین...این رفتارهای غیر منطقی خنده داره

خیلی بچه بازی درمیاره😐😂

عیب نداره آناناس برگشتنی اونم میبرید

فعلا که اناناسمون قهر کرد😂😂😐😐

2790
2778
2791
2779
2792