shapara مدیر استارتر عضویت: 1400/12/05 تعداد پست: 1771 عنوان شیرخشک 58 بازدید | 8 پست مامانا دکتر گفت بجای نان ب دخترم اپتامیل پپتی بدم رفلاکس داره یک هفتس شروع شده 😔😔😔 توروخدا اگ تجرب دادین راهنماییم کنید جون وزنش کمه میگن اپتامیل تپل نمیکنه درسته؟؟؟ نان خوب بود یه هفته خوب وزن گرفت امانمیتونم بدم بخوره قوی باش.خداعاشق بچه پرروهاس😊 1404/01/05 | 15:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سونیا۷۷ عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 1333 شیر خشک ها فرق ندارن اگه بچت استعداد چاقی داشته باشه با هر چیزی تپل میشه اگه نداشته باشه هر کاری بکنی باز فایده نداره ..کلا اپتامیل بهتره برای رفلاکس
shapara مدیر استارتر عضویت: 1400/12/05 تعداد پست: 1771 چرا نان نمیدی خب رفلاکس دارهگلوش خس خس مبکنه کم خواب شدهخوب بودااا دکتر احمفش گفت بهش روغن زیتون بده خوب کا نمیکرد شکمش... اونو دادم همش بالامباورد هرروز تاشد رفلاککس وگرنه نان عااالی بود قوی باش.خداعاشق بچه پرروهاس😊
shapara مدیر استارتر عضویت: 1400/12/05 تعداد پست: 1771 شیر خشک ها فرق ندارن اگه بچت استعداد چاقی داشته باشه با هر چیزی تپل میشه اگه نداشته باشه هر کاری بکن ... اخه میگن اپتامیل چرب نیستنمیخام خیلی چاق شه ولی یکم تپلی شه قوی باش.خداعاشق بچه پرروهاس😊
sarwa عضویت: 1402/04/13 تعداد پست: 1495 رفلاکس دارهگلوش خس خس مبکنه کم خواب شدهخوب بودااا دکتر احمفش گفت بهش روغن زیتون بده خوب کا نمیکرد شک ... من بچم رفلاکس داشت دکتر نان داد گفتشنتنarبده
سونیا۷۷ عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 1333 اخه میگن اپتامیل چرب نیستنمیخام خیلی چاق شه ولی یکم تپلی شه اپتامیل میدادم لاغر بود نان و سوپرامیل میدادم همراه کلی مولتی ویتامین و شیر تقویتی بازم لاغر بود یعنی اینهمه هزینه بی فایده..الان هم غذا زیاد میخوره هم شیر باز لاغره
shapara مدیر استارتر عضویت: 1400/12/05 تعداد پست: 1771 من بچم رفلاکس داشت دکتر نان داد گفتشنتنarبده وزن میگرفت؟؟؟ من پیدا نکردم قوی باش.خداعاشق بچه پرروهاس😊