2777
2789
عنوان

بیاین بهم بگین خاک بر سرت

| مشاهده متن کامل بحث + 1934 بازدید | 115 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خاک برسر شوهرت

باز خوبه همه چی رو ازش گرفتی بندازش بره قاطی اون جروجنده ها

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

خب دیگه شوتش کن بره

بچم گفت بخاطر من یه فرصت بهش بده 

چار ماهه هر شب التماس میکنه گریه میکنه ببخشمش مثلا توبه کرده نماز میخونه روزه میگیره

مث پروانه دورمون میگرده هی میگه اون ادم قبل مرد بزار جبران کنم

دیگه مشکل کجاس یا تمومش کن یا فرصت بده بهش بخاطر بچه ها

مشکل اینه حالم ازش بهم میخوره ولی بچم میگه من ضمانتش میکنم تو. رو. خدا بهش یه فرصت بده. نمیتونم دل بچم بشکنم موندم خدایا😭😭😭😭

تو یه زندگی بیست ساله چیزایی هست که مانع میشه که از هم بپاشیش مثل وجود بچه ها کانون گرم خونواده و ...و نمیتونی فقططط بخودت فکر کنی بنظرم بجای برچسب خاکبرسر بودن برچسب ازخود گذشتگی و ایثار بخودت بزن

نه اتفاقا خاک بر سر شوهرتواقعا تو عرضه داری که تونستی همه چی رو بگیری آفرین شما به خاطر بچه ات ازش گ ...

از خونه انداختمش بیرون.لباساش ریختم تو خیابون. ماشین از زیر پاش کشیدم کلی کتکش زدم باز التماس کرد بزار برگردم نوکریتون کنم 😮‍💨

تو یه زندگی بیست ساله چیزایی هست که مانع میشه که از هم بپاشیش مثل وجود بچه ها کانون گرم خونواده و .. ...

منم به همین خاطر پام بسته است وگرنه برا رفتن همیشه وقت هست موندنهدکه سخت شده برام😔

دلم میخاد دخترم گفت من ضمانتش میکنم بخاطر من بزار جبران کنه😭😭😭

شوهرت‌چی میگه؟قبول کرده 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ