2777
2789
عنوان

خوشبخت /بدبخت

183 بازدید | 22 پست

کیا از ته دل حس میکنن خوشبختن کیا از ته دل حس میکنن بدبختن؟؟

خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتيايي كه زندگيم رو روال خوشبختم ميوفتم تو سختي فك ميكنم بد بختك 

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 
الان اعصاب ندارم نزديك پريودم حس بدبختي دارم بعدش كه اعصابم اكي شد حس خوشبختي ميكنم 

دقییییقا منم الان این حس و دارم لعنت به این پریود

خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌
دقییییقا منم الان این حس و دارم لعنت به این پریود

یکی از دوستم تا حالا چند بار دم پریودش کارش به طلاق کشیده انقددددر که عصبی میشه. یعنی من جرات نمی کنم اون موقع بهش زنگ بزنم. در حالیکه در حالت عادی خیلی آروم و مهربونه

من ن خوشبختم ن بدبخت..

زندگی پستی و بلندی های زیادی داره یه جاهایی احساس بدبختی میکنم یه جاهایی خوشبختی پس نمیشه قطعا گفت بدبختم

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
یکی از دوستم تا حالا چند بار دم پریودش کارش به طلاق کشیده انقددددر که عصبی میشه. یعنی من جرات نمی کن ...

منم همیشه موقع پریود با شوهرم قهر میکنم