2777
2789
نمیدونم تبلیغه یا نه😐 شماره موبایله ولی هرچی زنگ میزنم میگه در دسترس نیست😒 اسم دادم گفتم شما ؟دل ...

برای منم اکثرا میاد

یبارم زنگیدم دردسترس نبود

منم هرسری میاد نخونده حذف میکنم

تو مثل دعای مادرم از ته دل می آیی …

برای منم پیامی شبیه این اومده.....

هنگامی که دَری از خوشبختی به روی ما بسته می شود، درِ دیگری باز می گردد........ولی ما اغلب چنان به در بسته چشم می دوزیم، که درهای باز را نمی بینیم.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دیگه شورشو درآوردن😐😐😐😑😑😑

ی مشت مسخره بیکار😑

عنوان شغلیشون چیه؟

شارژ دزد؟ مزاحم؟ کرمو؟

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
اخه شماره موبایله ۰۹۰۱

اوه واسع كلا همه شماره شخصيه 

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 
اوه واسع كلا همه شماره شخصيه 

تلم زدم اومد اسم کاربریشمadبود بدون عکس

خب اگه واسه همه میاد که اوکی من فکر کردم مزاحمه😒😒

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

تلم زدم اومد اسم کاربریشمadبود بدون عکس خب اگه واسه همه میاد که اوکی من فکر کردم مزاحمه😒😒

بابا چقد پيگيري من بعدش گرفتم حذف كردم 

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 
میخواستم مادرشو به عزاش بشونم😠😠😠سلام خاله چیه؟😲😲

به منم گفته سلام عزيزم به شوهرمم نشون دادم شر نشه 

به منم گفته سلام عزيزم به شوهرمم نشون دادم شر نشه 

پس بهش پیام بدم تشکر کنم بهم گفته خاله😒😒 خاک توسرشون واقعا😐

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

پس بهش پیام بدم تشکر کنم بهم گفته خاله😒😒 خاک توسرشون واقعا😐

اگه اس بدي كرم داري خودت ول كن ديگه