2777
2789
عنوان

امپول پرولوتون دربارداری

74 بازدید | 19 پست

خانما من باردارم ۱۷ هفته . زایمان قبلیم ۳۶ هفته و۶ روز زایمان کردم  ورشد پسرم ۲ هفته هم عقب بود 

دکتر گف اینبار باید ازهفته ۲۰ هفته ایی یدونه امپول و دوهفته ایی سونو وهفته ای یبار ان اس تی بگیری 

نی نی من پسره شنیدم این امپول برای پسر خوب نیس  وچند نفر که دورو برم هستن بچه هاشون تاخیر دارن ورشدشون خوب نیس 

نگرانم کسی این امپول رو زده ؟مشکلی نداره بچش ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون زود به دنیا اومد پسرم . . بخدا سر از کار این دکتر ادم در نمیاره

دکترت رو عوض کن برو ببین یه دکتر دیگه چی میگه... تو قبلی کوتاهی سرویکس یا مشکل دیگه ای نداشتی که زود دنیا اومد؟ قبل از اینکه دنیا بیاد درد یا علائمی نداشتی هفته های قبلش یهویی دنیا اومد؟ 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
دکترت رو عوض کن برو ببین یه دکتر دیگه چی میگه... تو قبلی کوتاهی سرویکس یا مشکل دیگه ای نداشتی که زود ...

نه سونو هام خوب بود دکترا چیزی نگفتن من اصلا بارداری اولم هیچی سر درنمی اوردم اصلا به دنیاهم اومد پیگیر نشدم ببینم علت چی بوده چیز خاصی یادم نیس اما یادمه ورم خیلی کرده بودم و وزنم بالا رفته بودپاهام خیلی ورم کرده بودجوری که کفشام پام نمیشد نمیدونم ای یو جی آر بودم یا نه  ایندفه ان تی رفتم طول سرویکس ۳۷ بود در ۱۲ هفته ۱۵ هفته رفتم سونو گف ۳۵ فک کنم داره میاد پایین

نه سونو هام خوب بود دکترا چیزی نگفتن من اصلا بارداری اولم هیچی سر درنمی اوردم اصلا به دنیاهم اومد پی ...

به نظرم برو یه دکتر دیگه آمپول رو نزن... اگه اونم گفت بزن اون موقع بزن

امضا ندارم اثر انگشت زدم
هنوز امپول رو نزدم الان ۱۷ هفتم واز ۴ هفته شیاف میزارم گفتن از ۲۰ هفته امپول بزن

چرا دکترت رو عوض نمیکنی خب... من بودم پیش یکی دیگه هم میرفتم اعتماد نمی‌کردم 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
چرا دکترت رو عوض نمیکنی خب... من بودم پیش یکی دیگه هم میرفتم اعتماد نمی‌کردم

اره میخام عوض کنم . راستش تو شهر خودمون ۳ تا دکتر رفتم دوتا نظرشون امپول بود و یکیشون گف دکترتو عوض نکن 

میخام بعد انومالی ۱۸ هفته با سونو برم پیش دکتر دیگه تو یه شهر دیگه 

سلام 

ببخشید میدونم ربطی به تاپیکتون نداره 

ولی یکی از تاپیکای خیلی وقت پیشتون نوشته بودین بوی بدیی از بینی عملیتون میاد منم اینجور شدن بعد ۸ ماه علتش چی بود برای شما؟؟؟

سلام ببخشید میدونم ربطی به تاپیکتون نداره ولی یکی از تاپیکای خیلی وقت پیشتون نوشته بودین بوی بدیی از ...

عزیزم هنوز همین مشکل رو دارم حل نشد . فقط یبار یه قژره روغن سیاه دانه تو هردو بینیم ریختم تا یه هفته ده روز بو نمیداد چون سینوس هام تخلیه شده بود. دیگه نریختم چون گفتن سیاه دونه تو بارداری خطرناکه 

بینیتو کاملا باسرم شستشو بده با گوش پاک کن تمیز کن من چراغ قوه میندازم قشنگ تمیز میکنم بوش میره وگرنه نفس نمیتونم بکشم وهم اینکه بو میده .

رفتم دکتر خودم یه سری اسپری وقرص داد وچون حاملم نخوردم .

به دکتر زنانم گفتم گفت با سرم بشور خودشم عمل کرده بود گف منم این مشکل رو دارم و چاره ایی نداره 

من یه سمت بینیم تخلیه نمیشه فک میکنم تو سینوس هام جمع میشن وبو میگیرن. من ترشحات زرد هم دارم ... 

2790
2778
2791
2779
2792