ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
سلام فیلم باز عزیزم، خوبی، امیدوارم امروز یه کم بهتر باشه هر چند که غیر ممکن به نظر میاد ولی از خدا میخوام زودتر به روال عادی برگردی، فقط خواستم حالت رو بپرسم، باز دیدم تو تاپیک دیگه ات برای من حرف درست کردن اینجا پیام دادم من ازت معذرت میخوام که بخاطر پستهای من برای تو هم حرف در میارن اگه ابن باعث ازارت میشه فقط بهم بگو، دیگه ت تاپیکات نیام، من صرفا بخاطر اینکه خیلی خوب و اصیلی پیگیرت هستم و قصد ازار واذیت و مسخره بازی ندارم، میخواستم برا چند دقیقه هم که شده لحظات خوب وخوشی داشته باشیم، روح دوستت قرین رحمت الهی❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶
خوبی، بهتری، خودم هیچ خبر، تا قبل از اتفاقی که برات افتاد خوش بود ولی بعد اون دیگه خوش نگذشت، دل من هم گرفت، نه جائی نرفتم حتی دیروز😔😔😔😔😔😔دیگه حوصله ی خندیدن هم ندارم
دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶