2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام فیلم باز عزیزم، خوبی، امیدوارم امروز یه کم بهتر باشه هر چند که غیر ممکن به نظر میاد ولی از خدا میخوام زودتر به روال عادی برگردی، فقط خواستم حالت رو بپرسم، باز دیدم تو تاپیک دیگه ات برای من حرف درست کردن اینجا پیام دادم من ازت معذرت میخوام که بخاطر پستهای من برای تو هم حرف در میارن اگه ابن باعث ازارت میشه فقط بهم بگو، دیگه ت تاپیکات نیام، من صرفا بخاطر اینکه خیلی خوب و اصیلی پیگیرت هستم و قصد ازار واذیت و مسخره بازی ندارم، میخواستم برا چند دقیقه هم که شده لحظات خوب وخوشی داشته باشیم، روح دوستت قرین رحمت الهی❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

سلام فیلم باز عزیزم، خوبی، امیدوارم امروز یه کم بهتر باشه هر چند که غیر ممکن به نظر میاد ولی از خدا ...

سلام 🖐️ 

نبابا اینا چه حرفیه ، تو چرا معذرت میخوای 

تو فقط خواستی کمکم کنی و....💚 مچکرم ازت 

واقعا همینطوریه که میگی ، وقتایی که با هم صحبت میکنیم و... حالم بهتر میشه و.... 

خداروشکر که هستی 

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

سلام 🖐️ نبابا اینا چه حرفیه ، تو چرا معذرت میخوای تو فقط خواستی کمکم کنی و....💚 مچکرم ازت واقعا هم ...

ممنونم ازت، حال منم بهتر میشه، از حرف زدن باهات لذت میبرم چون خیلی خوش مشربی، حواست به خودت باشه💙💔💔💔

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

ممنونم ازت، حال منم بهتر میشه، از حرف زدن باهات لذت میبرم چون خیلی خوش مشربی، حواست به خودت باشه💙💔 ...

همچنین خودت ❤️

از خودت چخبرا ؟ تعطیلات خوش گذشت؟ جایی رفتی ؟

همچنین خودت ❤️از خودت چخبرا ؟ تعطیلات خوش گذشت؟ جایی رفتی ؟

خوبی، بهتری، خودم هیچ خبر، تا قبل از اتفاقی که برات افتاد خوش بود ولی بعد اون دیگه خوش نگذشت، دل من هم گرفت، نه جائی نرفتم حتی دیروز😔😔😔😔😔😔دیگه حوصله ی خندیدن هم ندارم

خوبی، بهتری، خودم هیچ خبر، تا قبل از اتفاقی که برات افتاد خوش بود ولی بعد اون دیگه خوش نگذشت، دل من ...

آره خیالت راحت ، خوبم ❤️

واقعا متاسفم... 

بخدا نمی‌خواستم کام تور هم تلخ کنم 🙏ببخشید 

دنیاس دیگه چه بخوایم چه نخواییم کار خودش می‌کنه ،

آره خیالت راحت ، خوبم ❤️واقعا متاسفم... بخدا نمی‌خواستم کام تور هم تلخ کنم 🙏ببخشید دنیاس دیگه چه بخ ...

خدارو شکر که خوبی، نه اینجوری نگو، مدتها با هم خندیدیم مگه میتونم تو روزای غمت شاد باشم، اصلا دیگه این حرف رو نزن😢😢😢

خدارو شکر که خوبی، نه اینجوری نگو، مدتها با هم خندیدیم مگه میتونم تو روزای غمت شاد باشم، اصلا دیگه ا ...

مرسی ☘️

خداروشکر که دوستی مثل تو دارم ❤️

ایشالا که همیشه دلت شاد باشه و بخندی آسمون آبی 

مرسی ☘️خداروشکر که دوستی مثل تو دارم ❤️ایشالا که همیشه دلت شاد باشه و بخندی آسمون آبی

حسمون متقابله، منم امیدوارم همیشه اتفاقات خوشایند برات رخ بده 💖💖💖💖