2777
2789

بچه ها رفتیم عید دیدنی خونه مادر بزرگم  شیرینی خوشگل و خونگی دو کیلو میوه هم بردیم  شوهر و پدر شوهر و مادر شوهرم بودن

بعدش دیدم شیرینی  نیاوردن تعارف کنن

چون خونه فامیل خودمون بود به مامانم و خاله ام اشاره کردم بیار تعارف کن اصلا محل ندادن😐

خونه فامیل شوهرم عید دیدنی  شیرینی می‌بریم میارن تعارف میکنن 

بعدش گفتم کسی شیرینی میاره بهتره از شیرینی های خودش هم بیارید تعارف کنید شاید اون شیرینی خریده دوس داره برداره

چون واقعا شیرینی تازه و خونگی و خوبی بود 😂😕

بعد گفتن اون شیرینی که میارید واسه خود صاحب خونه هست اصلا نیازی نیست تعارف کنیم😂 

منم دیگه از سال دیگه شیرینی نمیگیریم به جاش میوه  و شکلات میبرم 

چون به نظرم جایی که میری جعبه شیرینی سریع قائم میکنن نباید از دفعه بعدی ببری😁

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سخت نگیرید

من شده برای مهمون دو جعبه شیرینی گرفتم ولی وقتی رفتن تازه یادم اومد شیرینی نیاوردم😂

بعضیا هم حس خوبی به این کار ندارن

مثلا میگن شایددمهمان حس کنه اینا بجز شیرینی ای که مهمون اورد وسیله پذیرایی نداشتن

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍  

من هر کسی هر چیزی که بیاره مهم نیست چی میارم می‌گیرم خودش برداره 

همیشه هم میگم من نخورده این یه ذره شیرینی و شکلات نیستم که طرف شاید دلش می‌خواد بخوره از این

ما هم هر جعبه شیرینی بیارن حتی خودمونم برای پذیرایی شیرینی داشته باشیم باز از شیرنی خودشون هم تعارف می کنیم

خدایا سپاسگزارم.خدایا همه منتظرا زودی مامان کن و مواظب همه مامان ها و بچه ها باش[smiley]l/l_27.gif[/smiley] 23 دی 94

بعضیا میارن تعارف میکنن بعضی ها هم نه.اصلا چیز مهمی نیست

اما حرف شما درست نبوده که به روشون آوردید

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

منم نمیفهمم چرا یسری تعارف نمیکنن

برا خواستگاری عموم ک ما رفتیم

خودشون شیرینی خشک داشتن

ما یه شیرینی خیلی بزرگ تر گرفتیم بردیم

نیاوردن

دلم پیششون مونده بود😐😂

شکلات هم اصولا میارن من تعارف میکنم به مهمون

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

من هر کسی هر چیزی که بیاره مهم نیست چی میارم می‌گیرم خودش برداره همیشه هم میگم من نخورده این یه ذره ...

دقیقااااا

حالا چی میشه به مهمون تعارف کنی😂

اتفاقا بهتره ک

یه خوراکی اضافه تر داری میدی

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

بله از آداب مهمون داری این هستن که اگه برامون شیرینی یا هر خوردنی دیگه ای میارن ببریم تعارف کنیم به خودشون. 

اما کلا بعضیا اینکارو خوب برداشت نمیکنن و انجامش نمیدن پس اگه چیزی برای میزبان می‌برید هیچوقت توقع تعارف کردنشو نداشته باشید... اونو به نیت استفاده خودشون ببرید 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

دقیقاااااحالا چی میشه به مهمون تعارف کنی😂اتفاقا بهتره کیه خوراکی اضافه تر داری میدی

نمی‌دونم مثلاً حس زرنگی دارن فکر می‌کنن حالا بعداً به جای یه دونه شیرینی دو تا شیرینی بخوان بخورن مثلاً فرقی به حالشون می‌کنه چه فایده‌ای داره به حالت جز اینکه فربه‌تر بشی

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 55 دقیقه پیش
2791
2779
2792