2821
2789
عنوان

یه لحظه لطفا

119 بازدید | 8 پست

سلام دوستای نی نی سایتی من الان قرص لووتیروسین  استفاده میکنم برای کم کاری تیروییدم توی دوران بارداری متوجه کم کاری تیروییدم شدم الان سه ساله که از زایمانم میگذره و همچنان دارو مصرف میکنم توی این سه سال یه مدت پیش یه دکتر متخصص داخلی بودم بقیشم پیش یه دکتر بهم گفت باید تا اخر عمر دارو مصرف کنی به احتمال زیاد.ولی ازمایش انتی تپیو رو باید انجام بدم مطمین بشم کا تا اخر عمر دارو مصرف کنم یانه توی نی نی سایت خانوما میگفتن باید تحت نظر غددباشی ولی متاسفانه شهرستانم و دکتر غدد نداره چکار کنم .تخمدونام ضعیف شدن و افتادگی پلک پیدا کردم و تینم بگم از دوران دبسنان موهام شروع کردن به سفید شدن به نظر شما از بچکی کم کاری تیرووید داشتم؟اون موقع پیگیر نشدم کلا خیلی افسرده شدم.اگه پیش دکتر خوبی برم ایا درمان داره؟یا رژیم خاصی؟ببخشید زیادشد

سلام منم دوران بارداری کم کاری داشتم تا پارسال قرص میخوردم آزمایش که دادم همه اعداد مخصوص تیروییدم خوب بود دکتر گفت دیگه نخور قرصتو.البته دکتر غدد نبود ولی من خیلی قبولش دارم منم دیگه نمیخورم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

مامان منم بهش گفتن تا آخر عمرش باید بخوره قرصو😢

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز