2777
2789
عنوان

جدا بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 24 پست
گفتی دست بزن داره اجازه نده توی سرت بزنه ک آسیب جدی نبینی خدای نکرده... هر جای دیگه ای از بدنت زد فو ...

خیلی بد میزنم سر چیزای الکی هم شده بزنه مثلا سر اینکه لباس زیاد تو لباسشویی ریخته بودم عصبی شد زد بدم میزنه چندبار خواست خفم کنه که من از دستم در رفتم تو دستشویی متاسفانه گوشیمو ازم میگیره نتونستم تاحالا زنگ به کسی بزنم در حین دعوا

کلا یک ماشین داره چیز دیگه ای نداره پدرش آنقدر زرنگه چیزی هم می‌خرید میزد به اسم ننه باباش

همون ماشینو میتونی بگیری درآمدش ک راه ماشین نیست ن ؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون ماشینو میتونی بگیری درآمدش ک راه ماشین نیست ن ؟

متوجه سوالتون نشدم عزیزم 

ولی کارش تو یک شرکت دولتیه 

و تازه تونستیم ماشین بخریم 

اونم من طلا فروختم تا بخره ولی میگه نه تو ندادی

خیلی بد میزنم سر چیزای الکی هم شده بزنه مثلا سر اینکه لباس زیاد تو لباسشویی ریخته بودم عصبی شد زد بد ...

زنگ نزن بذارش خیالش راحت بشه ک قرار نیست ب کسی زنگ بزنی یا از خونه بری بیرون ... ی کم آروم شد برو کلانتری محل و گزارششو صورتجلسه کنن بعدم برو خونه مادرت بگو امنیت جانی ندارم درو از روم قفل میکنه گوشیمم میگیره در جریان باشبن ک میرم خونه مادرم زنگ بزن همونجا بابات اینا بیان دنبالت ک فردا بابت نفقه و الزام ب تمکین حکم نگیره

متوجه سوالتون نشدم عزیزم ولی کارش تو یک شرکت دولتیه و تازه تونستیم ماشین بخریم اونم من طلا فروختم تا ...

پس میتونی ماشینو ازش بگیری گفتم اگه درآمدش از طریق ماشبن باشه مثلا اسنپ کار کنه سخته بخوای بگیریش حالا ک کارمنده هم بخشی از حقوقش همم ماشینو میتونی بگیری ... کلا وکیل بگیر اگه مشکل مالی نداری و خودتو درگیرش نکن ک اعصاب خوردی زیادی نداشته باشی

پس میتونی ماشینو ازش بگیری گفتم اگه درآمدش از طریق ماشبن باشه مثلا اسنپ کار کنه سخته بخوای بگیریش حا ...

من می‌دونی به پول مهریه احتیاجی ندارم اما می‌خوام اذیت بشن همون قدر که منو‌اذیت کردن 

بنظرت اولین اقدام چی باید باشه؟

پزشک قانونی نتونستم برم حتی برگه هم بهم دادن که برم بدنم بررسی بشه ولی نتونستم برم چون ساعت کاری همسرم میومد خونه نشد 

الانم یاد گرفته جوری بزنه که جایی نمی‌مونه ازش 

من می‌دونی به پول مهریه احتیاجی ندارم اما می‌خوام اذیت بشن همون قدر که منو‌اذیت کردن بنظرت اولین اقد ...

شاهدی داری ک بعدا بیاد جلسه دادگاه و به نفعت شهادت بده؟ اگه بتونی مدرکی از پزشکی قانونی بگیری ک تایید کنه ب نفعت میشه...

شاهدی داری ک بعدا بیاد جلسه دادگاه و به نفعت شهادت بده؟ اگه بتونی مدرکی از پزشکی قانونی بگیری ک تایی ...

نه متاسفانه شاهدی ندارم یک همسایه هست که اونم فقط صدامونو شنیده

نه متاسفانه شاهدی ندارم یک همسایه هست که اونم فقط صدامونو شنیده

توافقم نمیکنه؟ حتما باس ی مدرکی بابت کتک زدناش داشته باشی ک راحت تر بتونی جدا شی....نمیدونم چقدر تحمل داری میتونی بازیش بدی بگی مهریه مو میخام طلاق نمیخوام ،...راه قانون محدوده یکیش عسرو حرجه ک مدرک واسه کتکاش میخواد...اعلام کراهت شدید ک مهریه ببخشی ممکنه قبول نکنه و حقت ضایع بشه و مجبور شی بخش اعظم مهریه یا حتی همشو ببخشی...و توافق.....راههای غیر قانونی سلیطه بازیه ک رفتارایی انجام بدی ک خودشم بگه بریم جدا شیم ک خارج از اخلاقه و جلوش ضعیف نباشی ....