2777
2789
عنوان

جدا بشم

171 بازدید | 24 پست

سلام دوستان

از دلایل جدا شدن ازش بخوام بگم

دست بزن شدید داره در حدی که چندبار خواست خفم کنه و اشتباه کردم پزشکی قانونی نرفتم و بخشیدمش 

خانوادش دخالت زیاد میکنن بگن زنتو بزن هم میزنه

خانواده ی کاملا بی حیایی داره سنشون زیاد نیست اما به شدت بی حیا هستن....

وضع مالی خانوادش هم اصلا خوب نیست و فرهنگشون واقعا پایینه

تا الان هم تو این سه سال هزار بار دعوامون شده و خانوادش به خانواده من و به خود من کلی توهین کردن و شوهرم هیچوقت پشتم نبوده حتی بیشتر اوقات خود همسرم بدتر جلوی خانوادش بهم بی احترامی کرده فحش داده 

حتی یک بار موقع دعوا گفت من خانوادم و می‌خوام نه تورو جلو خود خانوادش گفت 

بهم حق ادامه تحصیل نمیده نمیزاره سرکار هم برم خودشم بزور بهم پول میده

همش هوای خانوادشو داره همش منو میکوبه 

با اینکه از رو عشق و علاقه ازدواج کردیم اما اصلا آدم خوبی نیست 

ما هرروز خونه مادرش ایناییم خونه رو هم نزدیکشون گرفتیم 

خوبیاش بخوام بگم همسرم فقط ببخشید بعضی وقتها موقع ی..... اخلاقش باهام خوبه و اینکه سیگار اینا نمی‌کشه و می‌دونم از لحاظ مالی پیشرفت می‌کنه زندگیمون 

همین تنها خوبیاش همیناس

شما بگین چیکار کنم؟؟

دست بزن داشتن بده و اینکه خیلی به حرف خانوادشه هم بده ک میگن بزن زنتو میزنه 

هیچی اگر میتونی بسازی و ممکنه ک اخلاقش بهتر شه بمون وگرنه دفعه بعد زدت برو پزشکی قانونی فعلاپرونده جمع کن یه دوره مشاوره برید بعدش تغییر نکرد دیگه هر تصمیمی ک گرفتی تا تهش برو فقط بدون درخواست طلاق بدی دیگه راه برگشتی نیست حتی پشیمونم شی با این اوضاع نمیبخشه و بدتر هم کتکت میزنه

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پشتوانه داری؟ بچه چی؟

بچه ندارم خداشکر خودم ۲۲ سالمه و ۳ ساله ازدواج کردم خانوادم به شدت مخالف بودن ازدواج کنم با این آدم 

بله پشتوانه دارم خانوادم هم بخوام جداشم مشکلی ندارن فقط از اینکه من ناراحت باشم ناراحت میشن و از اینکه زندگی بچشون بپاشه خودشون یک عالمه جلو اومدن تا آشتی بدن مارو ولی همیشه خانواده همسرم بی احترامی کردن 

بله ما وضع مالیمون از همسرم خیلی بالاتره بخوام از لحاظ مالی بگم کاملا تامین هستم پیش خانوادم حتی از لحاظ رفتاری هم همینطور مشکلی ندارن میگن اگر تو دوستش نداری و پشیمون نمیشی فردا و میبینی مشکلتون حل نمیشه خودتو اذیت نکن ما پشتتیم 

من خود خانوادم تو این سه سال کلی طلا برام گرفتن و حتی یکی از خونشون رو فروختن بخاطر من و خونه برای منو همسرم خریدن

ولی به اسم خود منه

بچه ندارم خداشکر خودم ۲۲ سالمه و ۳ ساله ازدواج کردم خانوادم به شدت مخالف بودن ازدواج کنم با این آدم ...

پس اول با مشاور صحبت کن بقول معروف راههای نرفته رو برو ک فردا اگه ب امروزت فکر کردی پشیمون نشی و دیدی نتیجه نمیگیری جدا بشو هنوز سنی نداری فرصت مجدد واست هست

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
خب واسه چی موندی باهاش. اون الان وضعش خوب نیس رفتارش اینه باهات فردا روز ک پیشرفت کنه ک با تیپا میند ...

آره ولی میدونی از ناراحتیه خانوادم میترسم از اینکه غصه منو بخورن یا اینکه دوباره برگردم خونه مادرم اینا خجالت میکشم چون من سر این پسر خیلی خانوادمو اذیتشون کردم کلی دعوا میکردم تا راضی بشن ما چندسال باهم دوست بودیم من مادرم می‌گفت این پسره مادرش تا کلاس دهم بیشتر نخونده ( البته که اصلا به مدرک تحصیلی نیست) اما کلا از لحاظ فرهنگی هم خیلی پایین بودن درصورتیکه من مادرم فوق لیسانسه 

ولی بازم من دعوا میکردم باهاش و میگفتم نه خیلی خوبن

برای همین می‌دونی شرمندشون شدم 

پس اول با مشاور صحبت کن بقول معروف راههای نرفته رو برو ک فردا اگه ب امروزت فکر کردی پشیمون نشی و دید ...

مشاور رفتم خودم ولی شوهرم نمیاد باباش هم میگه من خودم از همه مشاوره ها بالاترینم 

همش حق به جانبن دیگه فکر میکنن متاسفانه خیلی حالیشونه

من خودم مشاور رفتم گفت این آدم درست نمیشه مگر اینکه خودش بخواد چون دست بزنش ارثیه و خانوادشو اولویت می‌دونه و‌عزیز نه تورو 

پشیمون می‌دونی از چه لحاظ میگم نکنه درست میشد و من صبر نکردم درصورتیکه بخدا همین الان ۳ ساله با همه اخلاقای خودشو خانوادش موندم 

می‌دونی چی میسوزونتم اینکه منو خانوادش هرچی بگن‌اون‌رفتاررو باهام می‌کنه و اینکه هیکل ننشو انقدر بی حیان دیده حتی رو نقاط حساس ننش حساسه و صدبارم گفته و شوخیای بدی می‌کنه باهاش واقعا اذیت میشم حس میکنم خیانته

مشاور رفتم خودم ولی شوهرم نمیاد باباش هم میگه من خودم از همه مشاوره ها بالاترینم همش حق به جانبن دیگ ...

چ بد !!! پس ی تصمیم عاقلانه بگیر بالا و پایین کن ببین چی ب نفعته اگه حرمت بینتون از بین رفته ترمیمش سخته

چ بد !!! پس ی تصمیم عاقلانه بگیر بالا و پایین کن ببین چی ب نفعته اگه حرمت بینتون از بین رفته ترمیمش ...

ممنونم ازتون که وقت گذاشتین واقعا و بهم راهنمایی کردین🌹🌹

بله متاسفانه خیلی حرمت شکسته شده بینمون 

کلا آدم های بد دهنی هستن ببخشید به خودشون هم تو جمعشون خود باباش به بقیه فحش مادر میده این مدلین انقدر کثیفن که ای کاش میدونستم 

چ بد !!! پس ی تصمیم عاقلانه بگیر بالا و پایین کن ببین چی ب نفعته اگه حرمت بینتون از بین رفته ترمیمش ...

الانم مسافرتو پیش خانوادشیم‌کلا همش با خانوادشیم‌ 

بعد فکر کن جلوی همه میگه مامان تو نشور اذیت میشی بعد به من بلند دستور میده که پاشو ظرافارو بشور 

مامانش همش ۴۴ سالشه

الانم مسافرتو پیش خانوادشیم‌کلا همش با خانوادشیم‌ بعد فکر کن جلوی همه میگه مامان تو نشور اذیت میشی ب ...

خواهش میکنم عزیزم انشالله ک اونچه خیر و مصلحتته اتفاق بیفته... سنی نداری و حیف بود ک زندگیت خراب بشه ولی وقتی در این حد بی فرهنگن چاره ای نداری ک بین بد و بدتر انتخاب کنی ... احترام مادر جای خود احترام همسرم جای خود همسر شما وابستگی شدید ب خانوادش داره و زیادی خودشو قربانی میکنه

خواهش میکنم عزیزم انشالله ک اونچه خیر و مصلحتته اتفاق بیفته... سنی نداری و حیف بود ک زندگیت خراب بشه ...

ممنونم عزیزم 

بله متاسفانه همینطوره 

باور کن فقط بخاطر ترس از آبروشون جلوی فامیلاشون تا الانم نزاشته جداشم از بس که با هیچکس رفت آمد ندارن بخاطر اخلاق بدون

یکی هم بخاطر مهریه طلاق نمیده میگه من مهریه نمیدم بدم هم مثل ببخشید سگ پرت میکنم جلوت خیلی طرز حرف زدنش زشته ببخشید

هرچند میگه من طلاق نمیدم نمی‌دونم چجوری اصلا باید ازش طلاق بگیرم 

ممنونم عزیزم بله متاسفانه همینطوره باور کن فقط بخاطر ترس از آبروشون جلوی فامیلاشون تا الانم نزاشته ج ...

گفتی دست بزن داره اجازه نده توی سرت بزنه ک آسیب جدی نبینی خدای نکرده... هر جای دیگه ای از بدنت زد فورا شکایت کن پرونده سازی کن شاهد داشته باش ... نهایتا اعلام کراهت شدید کن بخشی از مهریتو ببخش و بگو دگه زندگی نمیکنم اگه بتونی توافقی جدا بشی کارت راحته .. اگه مال و اموالی داره ک اول حقوق مالیتو درخواست بده توقیفشون کن

گفتی دست بزن داره اجازه نده توی سرت بزنه ک آسیب جدی نبینی خدای نکرده... هر جای دیگه ای از بدنت زد فو ...

کلا یک ماشین داره چیز دیگه ای نداره پدرش آنقدر زرنگه چیزی هم می‌خرید میزد به اسم ننه باباش