2777
2789
عنوان

چه شبی بود دیشب

494 بازدید | 17 پست

من برای تعطیلات اومدم خونه پدرم یه شهر دیگه  توی یکی از تاپیک هام توضیح دادم که عمم به شوهرم نظر داره و...ولی من اصلا به خانوادم نگفتم 

یکی از بستگان فوت شده بودن مامانم و بابام رفتن مراسم منم با خواهرم و زنداداشم خونه بودیم نزدیکای افطار دیدم عمم و با عموم و زنعموم و دوتا پسرهاش و مامان و بابام اومدن 

بابام عادت داره موقع شام و ناهار مهمون دعوت کنه ماهم از این اخلاقش کفری هستیم 

من از دیدن عمم عصبی شدم دوباره همه چی برام یادآوری شد دلم میخواست خفش کنم اما مجبور بودم عادی باشم 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

از طرفی پسر عموم کسی هست که سالها عاشق هم بودیم اما خانواده ها مخالفت کردن و نشد که بشه الان دیگه من بهش فکر نمی‌کنم اما با دیدنش دلم میگیره اما مجبورم طوری وانمود کنم که حالم خیلی خوبه 
دامادمون میشه پسر همین عموم که اومده بودن خونمون یدفعه خیلی بی مقدمه گفت ما میخواییم بعد از عید فطر برا سعید بریم خاستگاری بخدا ته دلم خوشحال شدم براش که قراره سر و سامون بگیره اما از اینکه یدفعه همه به من نگاه کردن خیلی دلم گرفت عمم هم یه لبخند زد و هي قضیه رو کش داد 
منم رفتم تو آشپزخونه که کمک خواهرم غذا درست کنیم خیلی حالم بد بود از فکرهای مسموم بقیه 
منم موقع پذیرایی به همه تعارف کردم الا عمم 
حتی موقع سفره پهن کردن یه بشقاب و قاشق و چنگال کمتر گذاشتم سر سفره مامانم گفت بشقاب کمه خندیدم گفتم وای عمه رو حساب نکردم.بعد از رفتنشون تا یه ساعت حس خفگی داشتم 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب 

اهم اهم من ۲۰ سالمه-یه دختر دانشجوِ تپل🥰میخوام اسمم رو عوض کنم اما بین  دو تا گزینه موندم چند وقته..! ممنون میشم نظزتو برام بگی🥰5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد! " میشه اگه امضامو خوندی برای حاجت رواییم ۳ تا صلوات بفرستی🥺♥️" اگه شد کامنتم لایک نکن مرسی ☺

بیشتر ببینید
از کجا فهمیدی بش نظر داره

ماجراش طولانیه تو عقدمون فهمیدم که به شوهرام پیام داده بود و اینکه چند ماه پیش دیدم دوباره به شوهرم پیام داده

ماجراش طولانیه تو عقدمون فهمیدم که به شوهرام پیام داده بود و اینکه چند ماه پیش دیدم دوباره به شوهرم ...

واکنش همسرت چی بود

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
واکنش همسرت چی بود

همسر من با همسر عمم دوست صمیمی بودن چند سال قبول نکرده بود