2777
2789

مادربزگ پدریم هنوز دو ماه  نشده براش که فوت کرده بعد اونم رفتم کل داداششاش و خواهراش دعوت کرد به جز ما در حالی من و خواهرم برای عروسیم  و عقدم دعوتشون کردم  جالبه حتا به بابام نگفته بابام از بقیه خواهر برداراش فهمیده  

حالا یه عده میان میگن به تو مربوط نیس روشن فکری در میارن  ولی خدایش خیلی با این عمم صمیمی بودم درست  خیلی جا عمم تلخ زبونی کرد ولی یه روزای مثل مادرم شمردمش

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حف داری ـاما دیکه برای هیچی رو شما نیاید حساب کنه. تازه بعد عقد یاد داداشش نیفته برای خرید جهاز 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

حتما با پدرت مشکلی داره دعوایی چیزی نکردن باهم آیا؟

هرچقد مشکل دارن مگه دشمنشه؟ تازه بابام همش پشتش بود کلشی مشکل داره سرکار که بابام  براش حل کرد ولی نمک نشناسه

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

تو عقد آبجیم هیچکس دعوت نبود حتی خبرم نداشتن

مثل شما اما عموم تازه مرده بود

بعد عقد به خاله عمو عمه دایی گفتیم

همشون قطع ارتباط کردن که چرا ما باید بعد عقد بفهمیم و دعوت نباشیم بجز یکی دونفرشون

بااینکه خواهرم و همسرش موقعیت اجتماعی خوبی داشتن کلی ناسزاگفتن پشتشون

من دلم رف واسه اون دلی که عاشق نبود...!

بحثی دعوایی سر ارث نشد ؟

نه اصلا بابام تنها کسی که میدونم کله ارثو عادلانه  باخواهراش  تقسیم کرد برعکس خانواده مادریم که خالهام اینا رو فش میدن اگه گفتن ارث میخایم

تو عقد آبجیم هیچکس دعوت نبود حتی خبرم نداشتنمثل شما اما عموم تازه مرده بودبعد عقد به خاله عمو عمه دا ...

حداقل شما به کسی نگفتن نه عمم که هم گفته به جز ما

حالا کی عقد هست؟خواستگاری تموم شده شاید دعوت کنه

یه هفته دیگه عقد تو خونه یکی از عموهام

درسته ناراحتی ولی خوب شناختیشدیگه نسبتی باهات نداره

نه اصلا دیگه نمیشانسمش بی ذات

خوب راست گفتن

رفتارشون زشت بود جوری رفتارکرذن انگارخواهرمن چه کاراشتباهی کرده

ب همه جازدن دختره باپسره گرفته شدن و فلان

چی بگن والا خواهرم کار اشتباهی نکرد شمام جای خواهذم بودید اینکارومیکردین ولی حیف بعضی چیزارونمیشه گف.درشأنش نبود این حرفا

من دلم رف واسه اون دلی که عاشق نبود...!