mahdzibaii مدیر عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 120 عنوان دلم گرفته | مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 32 پست کسی بیدار هست دردل کنیم 1404/01/05 | 06:14 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahdzibaii مدیر استارتر عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 120 خب دیگه پس باید الان بفهمی تنها باشی و خدتو دوست داشته باشی بهترهبا خانواده هم سعی کن زیاد وقت بگذرو ... عه پسری شما، نه یه ۴۸ ساعت هست تنهام گوشه اتاق
amirnik عضویت: 1403/11/21 تعداد پست: 380 عه پسری شما، نه یه ۴۸ ساعت هست تنهام گوشه اتاق 😂مگ پسر بودنم مشکلیه؟ کار خوبی نیست ۴۸ ساعت یه جای تنگ باشی و همش سرت تو گوشی باشهبرو بیرون بچرخ برو پارک برو خرید گرگ دیونم اسمونو میبینم میخوام، ماهو واست از تو دل شب درارم
mahdzibaii مدیر استارتر عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 120 😂مگ پسر بودنم مشکلیه؟ کار خوبی نیست ۴۸ ساعت یه جای تنگ باشی و همش سرت تو گوشی باشهبرو بیرون بچرخ بر ... الان دوساعته قصد دارم دوش بگیرم برم بانک، همینطور نشستم نه فقط برام جالب بود
funer عضویت: 1403/12/09 تعداد پست: 325 سوتفاهم نشه من کلا آدم خش خندم و اون حرفی زدم از رو شوخی بود ب دل نگیر خندشم بخاطر همون شوخیش بود😂🙏
amirnik عضویت: 1403/11/21 تعداد پست: 380 الان دوساعته قصد دارم دوش بگیرم برم بانک، همینطور نشستم نه فقط برام جالب بود فقط انجامش بدهفکر کردن کافیهبعد بانک هم حتما یه رستورانی کافه ای جایی برو گرگ دیونم اسمونو میبینم میخوام، ماهو واست از تو دل شب درارم
mahdzibaii مدیر استارتر عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 120 فقط انجامش بدهفکر کردن کافیهبعد بانک هم حتما یه رستورانی کافه ای جایی برو بخاطر یه پسر مثل خودت به این روز افتادم
amirnik عضویت: 1403/11/21 تعداد پست: 380 بخاطر یه پسر مثل خودت به این روز افتادم 😂چرا مثل من؟ مگ اخلاقش مثل من بود؟ بجای فکر کردن بهش برو زندگیتو کن مارم دعا کن گرگ دیونم اسمونو میبینم میخوام، ماهو واست از تو دل شب درارم
mahdzibaii مدیر استارتر عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 120 😂چرا مثل من؟ مگ اخلاقش مثل من بود؟ بجای فکر کردن بهش برو زندگیتو کن مارم دعا کن نه فقط جنسیتتون یکیه، دور از جون مثل اون باشی
amirnik عضویت: 1403/11/21 تعداد پست: 380 نه فقط جنسیتتون یکیه، دور از جون مثل اون باشی پسرای خوب هم پیدا میشنکافیه بری بیرون دوست پیدا کنیتجربه اولت نشان از پایان نیستنشان از انتخاب درست برای دفعات بعده گرگ دیونم اسمونو میبینم میخوام، ماهو واست از تو دل شب درارم
mahdzibaii مدیر استارتر عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 120 از همه چی حالم بده همه چی چرا نمیمیرم خدانکنه
mahdzibaii مدیر استارتر عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 120 پسرای خوب هم پیدا میشنکافیه بری بیرون دوست پیدا کنیتجربه اولت نشان از پایان نیستنشان از انتخاب درست ... نه تجربه اولم نیست، تجربه اولم پسری بود ک دیوانه وار دوسم داشت در شرف مراسم بودیم ک سال۱۴۰۰ کرونا گرفت و فوت شد، این دومین باره دارم میشکنم
amirnik عضویت: 1403/11/21 تعداد پست: 380 نه تجربه اولم نیست، تجربه اولم پسری بود ک دیوانه وار دوسم داشت در شرف مراسم بودیم ک سال۱۴۰۰ کرونا گر ... غم اخرت باشهبعدی امید به خدا برات درست در بیاد گرگ دیونم اسمونو میبینم میخوام، ماهو واست از تو دل شب درارم