2777
2789
عنوان

شوهر خوب

115 بازدید | 13 پست

دوستم با مدرک دیپلم با یه پسر مهندس ازدواج کرد

گوشی نداشت براش گوشی خرید ، حتی قبل عقد نیم ست خرید که روز عقد نگند خود عروس طلا نداره ، کسی که تا حالا از استان خارج نشده بود شوهرش همه جا مسافرت بردش ، ماشین الان زیر پاش گذاشته ، آشپزی هم نمیکنه الان ۷ ساله ازدواج کرده ، میگفت جای وسایل پذیرایی ازم پرسید و گفت بهم بگو تا مهمان میاد من پذیرایی کنم تا شما حاضر میشی ، تشویقش می کرد برای کلاس که برو کلاس زبان ، دوستم می گفت نه ،شوهرش میگفته خودم میام سر کلاس باهات میشینم ولی دوست نداشت و کلاس موسیقی رفت ، برای کفش رو فرشی ۳ تا شهر را با هم رفتند کفش هاشو دیدند شوهرش خیلی باحوصله و صبوره ، تو حاملیگیش ویار داشت ، شوهرش از سر کار میومد نوبت دکتر می گرفت و نزدیکای نوبتش که میشد می رفت دنبال خانمش و اکثر روزهای حاملگی خونه مامانش بود و هر چیزی هوس می کرد شوهرش می خرید ، شوهرش خیلی خوبه ان شاا... من و شما هم همسر خوب وارد زندگیمون بشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه زیادی اغراق کردهزن رئیس جمهورم که باشی مجبوری هر ازگاهی خودت آشپزی کنیشما میگی اصلا آشپزی نمیکن ...

شاید هرزگاهی آشپزی کنه ، بلاخره شاید یه غذایی هایی باشه دوست داشته باشند خودشون درست کنند و بخورند ولی اکثرا خونه مادرشوهرش غذا می خورند