kousar_li مدیر استارتر عضویت: 1404/01/05 تعداد پست: 16 عنوان پیدا کردن شغل 78 بازدید | 10 پست سلام خانوما♡من ۱۸سالمه و دنبال کارم و توی شهر کوچیک زندگی میکنم و نمیدونم چجوری کار پیدا کنم ک مناسب سنم باشه لطفا میشه کمکم کنید ممنونم 1404/01/05 | 02:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
٩آذر٩٩هستم عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 47066 توي سايت ديوار يا جاب ويژن ببين اگهي ها روولي از سايت ديوار اگه خاستي پيام بدي يا رزومه بفرستي سعي كن از گوشي خودت نباشه و روز مصاحبه هم با پدر يا مادرت بري تنها نباشي چون سنت خيلي كم هست و ديوار هم بعضياش معلوم نيست بعضي اگهي ها واقعا برا كار هست يا ..
آچالیا عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 681 سنت کمه بنظرم برو یه مهارت آرایشگری یاد بگیر مثلا مژه ناخن کاری آرایش دائم باز اینا بعد یمدت درامدت خیلی خوب میشه
kousar_li مدیر استارتر عضویت: 1404/01/05 تعداد پست: 16 توي سايت ديوار يا جاب ويژن ببين اگهي ها روولي از سايت ديوار اگه خاستي پيام بدي يا رزومه بفرستي سعي ك ... گشتم چیزی نبود ممنونمم
٩آذر٩٩هستم عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 47066 دوره هاي جهاد دانشگاه شهر نزديك تون ك دانشگاه داره برو يا فني حرفه ايدستيار دندونپزشكي يا نسخه خواني يا تزريقات ك فكر كنم هلال احمر هم داشته باشه با اينا شايد برات كار باشه بجز منشي و كاراي دفتري هم ك هست
kousar_li مدیر استارتر عضویت: 1404/01/05 تعداد پست: 16 سنت کمه بنظرم برو یه مهارت آرایشگری یاد بگیر مثلا مژه ناخن کاری آرایش دائم باز اینا بعد یمدت درامدت ... اووو کو تا کارم بگیره
آچالیا عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 681 اووو کو تا کارم بگیره مونده به پشتکارتاز الان دنبال کاری باش که آیندت طلایی باشه نه مثل ما که منتظر حقوق کارمندیم که سال بعد دوتومن بیاد روش
آچالیا عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 681 مونده به پشتکارتاز الان دنبال کاری باش که آیندت طلایی باشه نه مثل ما که منتظر حقوق کارمندیم که سال ب ... من یجایی میرفتم برای ناخنامیه دختر ۱۶ ساله محصل بعد مدرسه میومد که یاد بگیره الان بعد دوسال اخرین مدل گوشی داره به پدر و مادرشم کمک میکنه
kousar_li مدیر استارتر عضویت: 1404/01/05 تعداد پست: 16 دوره هاي جهاد دانشگاه شهر نزديك تون ك دانشگاه داره برو يا فني حرفه ايدستيار دندونپزشكي يا نسخه خواني ... چشم ی فکری میکنم مرسی
kousar_li مدیر استارتر عضویت: 1404/01/05 تعداد پست: 16 من یجایی میرفتم برای ناخنامیه دختر ۱۶ ساله محصل بعد مدرسه میومد که یاد بگیره الان بعد دوسال اخرین مد ... میدونی چیه مامانم داره برا بخور و نمیرمون کار میکنه دیگ فک نکنم بتونه ی خرج دیگ بیاد رو دستش خرید وسایلو اموزشو رفت و امد و... هبب