2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون

236 بازدید | 31 پست

اگه شوهرتون مجبور باشه به پدرش کمک مالی کنه درحالیکه کضع خودتون هم اصلا بهتر از اونا نیست چیکار میکنید؟ مثلا هردو مستاجر هردو حقوق خیلی ضعیف... ؟

هربار با شوهرم یحثم شده ک اخه تا کی قراره از شکم خودمون بزنی به هیچ‌جا نرسیم یه هزار تومن پس انداز نداشته باشیم ک بدی به اونا؟ هربار میگه آخرین باره و باز همون آش و همون کاسه...

من آدم بدی نیستم ولی خب هزار تومن تو این چند سال نتونستیم بزاریم کنار. بااین وضع تااخر عمرمونم خونه دار نمیشیم... پدرشوهرمم تو جوونیش نتونسته کاری کنه حالا جورشو پسرش باید بکشه دخترم داره پسرشم کوچیکه فعلا..

نمیدونم بخدا چی درسته چی غلط فقط خیلی ناراحتم...

شاید چندوقت دیگه یه پولی دستشونو بگیره که یه کم وضع مستاجریشونو بهتر کنه ولی معلوم نیس یه ماه دگیه یه سال دیگه...

چیکار کنم من؟

به خانوادش کمک کنید

بخدا خدا به زندگیتون برکت میده

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کمک کردن به پدر ومادر مطمئن باشین صدبرابرش بهتون برمیگرده بدون چشم داشت و فقط برای رضای خدا بدین باخدا معامله کنین پشیمون نمیشین ان شاالله خدا به شماهم برکت میده 

شوهرم اینا ۴ تا داداش هستن بجز یکیشون بقیه وضعشون خوب  شوهر منم اون زمان تازه استخدام بود وضعش خوب نبود یه بچه هم از زن سابقش داره اون زن عین گاو شیرده میدوشیدش (همچنان هم میدوشه) 

بعد خرج مادرشوهرم تا لحظه مرگ حتی مراسم فوتش و سنگ قبر و همش با شوهر من بود

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

ما تو بدترین شرایط وقتی به خانواده هامون کمک میکنیم خیلی زود اوضاع بهتر میشه

نترس از اینکه بدین اونا خودتون بی پول بشین، خدا اتفاقا بیشتر کمکتون میکنه و خیلی مسائل و اتفاقات بد ازتون دور میشه

خدا روزی رسونه

منم میگفتم خودمون نداریم چرا بدیم بقیه، الان برعکس وقتی نداریم همش به شوهرم میگن برا خانوادت چیزی بخر، چند برابرش بهمون برمیگرده

خدا شاهده خیلی از تصادفات میتونست رخ بده و بخیر گذشت، نمونش

در چه حد کمک میکنه

مثلا وام جور میکنه بعد اون نمیتونه همه رو پرداخت کنه ششوهرم مقداریشو میده... مثلا پول پیش یه مقداریشو میده 

درواقع همیشه به فکره. این اذیت کنندس

کمک کردن به پدر ومادر مطمئن باشین صدبرابرش بهتون برمیگرده بدون چشم داشت و فقط برای رضای خدا بدین باخ ...

اخه کمکی ک آدم داشته باشه نه اینکه قرض بگیره. منم نمیخام مانع شم خدا یقمو بگیره ولی خب اینم انصاف نیس تو جوونیش حیف و میل کرده حالا ما تاوان پس بدیم. من ک حلال نمیکنم

دیگه پدر مادرشن چاره دیگه ای نداره سر این موضوع هر سری خوردش نکن

دقیقا.. متاسفانه چاره ای نیس

ولی اخه خسته شدم. اصلا نمستونیم به هیچ جایی برسیم بااین وضع

شوهرم اینا ۴ تا داداش هستن بجز یکیشون بقیه وضعشون خوب شوهر منم اون زمان تازه استخدام بود وضعش خوب ن ...

اینجور چیزا خیلی آزار دهندس. همش توی زندگی آدمه