2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

رفتم دارو های دادن کلیه هام داغون کردن

داروو نههه

گیاهی چی؟

خب هله هوله زیاد بخور یچی مث چیپس و نوتلا و اینا

بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀

اتفاقا زیاد فست فود میخورم

خب همون خوبه دارو مارو نخور

زیاد فست فود بخور تپل تر میشی

زیادم ورزش و اینا نکن

بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀

عزیزم ببین من خودم لاغر بودم وزنم ثابت بود 

این قرص و پودر های چاقی رو هم کاملا از سرت بیرون کن چون هم عوارضش بالاست هم فقط باده و بعد یه مدت دوباره برمیگردی به وزن سابقه شایدم کمتر( طبق تجربه خودم) ولی من کاری که کردم تا چاق شدم این بود که وعده های غذایی رو به شدتتت زیاد میخوردم به حدی که واقعا به زور راه میرفتم نه اینکه کاری کنم حالم بد بشه ولی به شدت میخوردم همینطور ادامه دادم تا الان هر جایی میرم میگن چاقی

کسی که به بلوغ عقلی رسیده در تاپیک هام شرکت کنه🙏

اووووو🤣

باور کن🤣

یعنی هر راهی رو امتحان کردم نشد ولی باور داشتم اگر اینکارو بکنم جواب میده و از ۵۷ رسیدم به ۷۵ ولی ببین نباید فکر کنی با یکماه و دوماه دیگه باید ولش کنی باید هی ادامه بدی تا خودت نتیجه رو ببینی و دیگران بهت بگن

کسی که به بلوغ عقلی رسیده در تاپیک هام شرکت کنه🙏

غذا زیاد بخور مخصوصا غذاهای فست فود و اینجور چیزا برنج هم خیلی چاق میکنه آجیل هم زیاد بخور کیک و شیرینی هم همینطور اصلا ورزش نکن فقط بخور و بخواب ماکارونی هم بخور همینطور لازانیا اینکار ها رو انجام بدی چاق میشی البته