2777
2789
عنوان

داداشم کتکم زد😔😔😔😔

597 بازدید | 19 پست

پیتزا درست کردم خودم حتی خمیرشم خودم درست کردم بد شد سوخت بعد خورد گفت بلد نیستی درست نکن منم گفتم اره اصلا بلد نیستم همینه ک هست بعد سیلی زد بهم🥺🥺🥺🥺🥺🥺

روانیه

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من چند روز مونده به عروسیم با مامانم بحثم شد سر جهیزیم مامانم داداشمو تشویق به کتک زدنم کرد داداشم به شدت کتکم زد طوری که بدنم کبود شد.الان ۱۳ سال می گذره ولی نتونستم فراموش کنم این قضیه رو وبه شدت تو روحو روانم تاثیر گذاشته،احساس می کنم در حقم خیییلی بدی کردن انگار تبدیل به یه ادم دیگه شدم ولی نمی دونم چطور فراموش کنم این قضیه رو تا اروم بگیرم

من چند روز مونده به عروسیم با مامانم بحثم شد سر جهیزیم مامانم داداشمو تشویق به کتک زدنم کرد داداشم ب ...

داداش نانتی هست هر موقع هم ناراحت باشه سر من خالی میکنه امشب هم ک بابت یه پیتزا کتکم زد باور کن تا الان صورتم میسوزه