2777
2789
عنوان

بچه ها بنظرتون چاره ی من چیه

55 بازدید | 4 پست

مامانم خیلییییی اذیتم میکنه . باهام لج بود از بچگی . آدم بی حیا و سلیطه ایه . امشب توی مهمونی جلوی همه میگفت به زور شوهرش میدم . ما تهران زندگی میکنیم سالهای ساله من ۲۲ سالمه . و اینجا یه شهر کوچیکه من حاضرم خودکشی کنم اما نیام اونجا . بعد میگفت من با زور میارمت شهرستان . تو باید بیای . بعد جلوی همه میگفت میره سرکار هیچی واسم نمیخره باید هرماه پول بهم بده مانتو بخره واسه خونه اغذیه بخره . همیشه تو خونه دعواست غذاهم نمیذاره بخورم . بجاش ی خواهر ترشیده ۴۵ ساله داره عزیزش اونه . اونم بدش میاد از من روانیه همش این چیزارو بهش یاد میده . حالا من داشتم فکر میکردم خودکشی کنم یا فرار ؟؟ تا منو نبره شهرستان

هیچ جا مادر پیدا نمیشه قدرشو بدون یه روزی میشه میگی ای کاش بود ولی باهام بد بود دلشو نشکن اصلا هر چی باشه مادرت برات این همه زحمت کشیده نه ماه شکم گرفته دنیا اورده شیر داده ۲۳ سال کم نیستا بزرگت کرده😔 هر چی دلت میخواد بهم بگو بگو که اشتباه میکنم و تو حق داری ولی من بازم حرف خودمو میگم چون مادره

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هیچ جا مادر پیدا نمیشه قدرشو بدون یه روزی میشه میگی ای کاش بود ولی باهام بد بود دلشو نشکن اصلا هر چی ...

من میخام قرص برنج تهیه کنم چون نمیخام منو بیاره شهرستان اینجا از دست خانوادش آسایش ندارم و تهرانو دوست دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میخام قرص برنج تهیه کنم چون نمیخام منو بیاره شهرستان اینجا از دست خانوادش آسایش ندارم و تهرانو دو ...

هییی چی بگم والله منم هم سن توام ولی معذرت میخوام احساس میکنم یکم افکارت بچگونست 

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40