2777
2789
عنوان

هم زبونل لر یکم گپ بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 56 پست
خم تک و تینا حونه حوصلم سر ره

فقط سی ی همچی چی !! 

کاش منم سی تک تیناییم غصه بخردم 

🥲 

مو که دورم آدمه چه بگم دردش  و من قلبوم ایزنه

چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂‍↕️😍🙂‍↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🫠خورزمار نونم چنه

واقعا؟

من بختیاریم تو لر کجنی؟

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

مال کجنی اجی؟مو مال خوزستانم

مو یه رگم خوزستانیه 

خوم متولد خوزستانم 

کجای خوزستان 

چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂‍↕️😍🙂‍↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~ 

خیلی سخته هنوز تنهایی نکشیدیه

نفهمیدی چ وت ایگوم دده

ایگومت مو که دورم شلوغه هم تنهام

سی مو دردش بیشتر که درک نوابیوم و هیچ کس

بعد ایی آدمل دوروم 

ترسم شناسایی بوم اطراف اهوازم

😂 فدا سرت

خومم ترسم  مو و اهواز ای ور ترم

نفهمیدی چ وت ایگوم ددهایگومت مو که دورم شلوغه هم تنهامسی مو دردش بیشتر که درک نوابیوم و هیچ کسبعد ای ...

قبول دارم خومم دونم اوجوری هم سخته ک دورت گرگ ادم نماا بو  ولی ایگم مو هم از تنهایی رنج کشم

واقعا؟من بختیاریم تو لر کجنی؟

مو ترکیب

هم خوزستان هم نور آباد هم سمت کهگلو یاسوج

قبول دارم خومم دونم اوجوری هم سخته ک دورت گرگ ادم نماا بو ولی ایگم مو هم از تنهایی رنج کشم

شی نکردیه؟

مو ترکیبهم خوزستان هم نور آباد هم سمت کهگلو یاسوج

عزیزم منم مال خوزستانم

شوشتر

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

عزیزم منم مال خوزستانمشوشتر

عزیزوووووم😍😍😍خوشبختم