2821
2789
عنوان

یه سوال اگه

26 بازدید | 4 پست

زنداداشتون که ده سال ازشما کوچیکتره دوساله عروسی کرده بیاد تومهمونی یه گوشه بشینه باشماحرف نزنه ولی بهتون بی احترامی نکنه شما چیکارمیکنید؟ناراحت میشید یانه؟شما سمتش میرید باهاش حرف بزنید؟

منم محلش نمیدم

انگار که نیس

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

نه اتفاقا ترجیحم اینه که باهم همکلام نشیم فقط در حد سلام و احوالپرسی کفایت میکنه

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شاید حالش خوب نیست یا حوصله نداره من بهش کاری ندارم میذارم تو حال خودش باشه نهایت ازش میپرسم خوبی یا نه اگر دلش خواست و چیزی گفت میشینم کنارش وگرنه کارش ندارن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز